EDITORIAL FOTÓ, PORTFOLIÓ FOTÓZÁS - ITT ÉS MOST MINDEN LEHETSÉGES

 Itt és most megmutathatod Magad! Lehetsz játékos, vad, vagy visszafogott – adhatod magad, vagy játszatsz szerepet is, ha éppen ahhoz van kedved. A modell fotó, portfolió fotózás alatt azzá válhatsz, akivé, és amivé csak akarsz, mert ez csak Rólad szól – a modell fotókon 100%-ig Te lehetsz a főszereplő.

 

Valósítsd meg álmaid egy profi fotóssal, és válj egy napra a világ közepévé, legyél különlegesen szép és ellenállhatatlan a portfolió fotózáson. Modell fotó - smink, frizura, számtalan művészi, bolondos, extrém vagy esetleg szexi beállítás, Te és a kamera. Modell fotó - most csak Te leszel a fókuszban.

 

EDITORIAL FOTÓ – A PORTFOLIÓ FOTÓZÁSON MINDEN SZEM RÁD SZEGEZŐDIK

Modellnek készülsz és profi portfolió fotózáshoz keresel fotóst, vagy csak szeretnéd kipróbálni magad a kamerák kereszttüzében, és megmutatni hogy mire is vagy képes? Nyűgözz le mindenkit profi modell fotóiddal, egy profi portfolió fotózás képeivel.

 

Ez most a cselekvés ideje. Régóta álmodozol róla, hogy egy nap majd valaki megvalósítja az álmaid, és egyedi modell fotókat készít rólad? A modell fotó főszereplője lehetsz egy napra – vágj bele a portfolió fotózásba.

 

Az editorial modell fotó, portfolió fotózás szolgáltatás Neked való, ha a modell pályára készülsz, és profi modell fotókra van szükséged, amelyekkel berobbanhatsz a modell világba. Válaszd a profi portfolió fotózást, dolgozz már a kezdetektől profikkal, hiszen az eredmény csak így lehet lenyűgöző. Csalódások helyett profi modell fotó, portfolió fotózás.

 

Az editorial modell fotó szolgáltatást, a portfolió fotózást azonban akkor is érdemes kipróbálnod, ha nem a kifutók csillogó világába készülsz. A profi modell fotó, portfolió fotózás akkor is kivételes élmény, ha egyszerűen szeretnéd megtörni a hétköznapokat egy különleges modell fotó sorozattal, amitől mindenkinek leesik az álla. Ne sajnáld magadtól, azt, amit egy profi fotós által készített modell fotó adhat neked, hanem élvezd a csillogást. Különleges vagy, amelyet most egy profi fotóssal megmutathatsz mindenkinek.

 

A kifutók csillogó világába vágysz? Ne csak adottságaiddal tűnj ki a többi modell közül, hanem egyedi portfolióddal is. Ha pedig nem vagy modell, akkor épp itt az ideje, hogy a modell fotó egyedi beállításait és különleges légkörét Te is megtapasztald, valamint azt, hogy milyen az, amikor a körülötted forog a világ.

 

Legyen szó akár editorial modell fotó vagy profi portfolió fotózásról, mindenképp válassz egy gyakorlott, és tapasztalt - profi fotóst, aki egyedi beállításokkal, kreatív ötletekkel, egyedi látásmóddal, és nyitott hozzáállással igazán különleges modell fotó sorozattal, portfolió fotózással tesz elégedettségedért. Mindegy hogy modell fotó, vagy portfolió fotózás - én meglátom benned utánozhatatlan egyedi szépséged.

 

Tudj meg róla többet miként lehetséges ez – modell fotó, portfolió fotózás testközelből:

 

EDITORIAL FOTÓ, PORTFOLIÓ FOTÓZÁS, BEPILLANTÁS A KULISSZÁK MÖGÉ - ISMERD MEG AZ EDITORIAL FOTÓZÁS, PORTFOLIÓ FOTÓZÁS FOLYAMATÁT

Az editorial modell fotó készítésnek, portfolió fotózás folyamatának szerves része, az előzetes egyeztetés, amikor minden részletet leegyeztetünk a portfolió fotózással és a modell fotókkal kapcsolatosan, egy személyes találkozó alkalmával. Mégis az igazi élmények a modell fotó helyszínén, a portfolió fotózás napján kezdődnek – kukkants be az editorial modell fotó készítés, a portfolió fotózás kulisszái mögé.

 

Az editorial modell fotó készítés, a portfolió fotózás Budapesten, a Boráros téren, a portfolió fotózáshoz speciálisan kialakított modell fotó stúdióban zajlik. A portfolió fotózás időigényes feladat, a tökéletes modell fotó elkészítéséhez fontos, hogy szánj rá elegendő időd, élvezni fogod és az eredménnyel is elégedett leszel.

 

Érkezéskor körbevezetlek, bemutatlak a munkatársaimnak, és átbeszéljük a modell fotó készítés, portfolió fotózás részleteit. Miután már nem marad megválaszolatlan kérdésed a modell fotó technikáját, a portfolió fotózás folyamatát illetően, vagy a beállításokkal kapcsolatosan, akkor kezdődhet a munka.

 

Az első modell fotók, vagyis a portfolió fotózás előtt megtörténik a ruha kiválasztása, majd ehhez igazítva a profi smink és a profi frizura készül el. Egy modell fotó előtt a smink és a frizura megalkotása átlagosan 1 - 1,5 órát vesz igénybe. Ezt követően a ruha kiválasztása és az öltözködés után vághatunk bele a tényleges portfolió fotózásba, ekkor készüknek el Rólad az első modell fotók.

 

A különféle modell fotó beállítás és extrém, egyedi modell fotók közben, a portfolió fotózás alatt többször megigazítjuk a sminkedet és a hajadat, hogy azok minden modell fotón hibátlanok legyenek. A nap végén, a portfolió fotózás befejezése után, amikor már nem készítünk Rólad több modell fotót, együtt megnézzük az összes elkészült modell fotót. Ezután pedig már csak az utómunkák vannak.

 

 

„Cover” modell fotó csomag

 

Különleges, egyedileg kitalált fotósorozat, amely akár egy divatmagazinban is megállja a helyét! A tökéletes végeredmény érdekében a koncepciót közösen találjuk ki - a fotós, a stylist, és a modell - a Te iránymutatásod és elképzelésed alapján.

 

 • 3 profi smink
 • 3 profi frizura
 • 5 óra fotózás a Prime Stúdióban (www.primestudio.hu)
 • Egy közös megbeszélés a teljes stábbal, ahol kitaláljuk és elkezdjük szervezni a fotózást
 • A fotózás 6 szett ruhában történik, tehát hatszor van lehetőséged átöltözni
 • Stylist részvétele a fotózáson - ő hozza az előre egyeztetett 6 szettet
 • 1000 db digitális fotó
 • 10 db retusált modell fotó
 • A képeket közösen válogatjuk ki és döntjük el, melyik legyen az a 8, ami retusálásra kerül
 • A képek digitálisan kerülnek átadásra
 • Az ár tartalmazza a sminkes, a fodrász és a stúdió bérletí díját

Ajándék a csomaghoz:

 • 15 perces oktatás a fotózás előtt, mely segít abban, hogy még jobb képek készüljenek rólad
 • 4 oldalas PDF dokumentum arról, hogy hogyan készülj fel egy fotózásra (az időpont egyeztetést követően kapod meg, még a fotózás előtt!)
 • Az összes kiválasztott kép fekete-fehérben
 • 1 órás stylist tanácsadás

 

A „Cover” portfolió fotózás csomag ára: 230 000 Ft, amely a fentieket foglalja magába. Profi modell fotó és portfolió fotózás, az előkészítéstől a profi kidolgozásig – válaszd a profi portfolió fotózást és a profi modell fotó minőséget.* 

 

TUDNIVALÓK

 • A csomag kapcsán fontos elmondanom, hogy időpont foglaláshoz szükséges, hogy bankszámlámra beérkezzen a foglaló összege, 15 000 Ft. Ennek részleteit e-mailben egyeztetjük.
 • Ha nem jössz el a fotózásra, vagy a fotózás előtt 5 napon belül mondod le azt, az általad befizetett foglaló elvész, kivéve, ha orvosi papírt mutatsz arról, hogy valóban beteg voltál. Amennyiben én mondom le a fotózást, a foglaló kétszeresét fizetem Neked vissza, kivéve vis major helyzet esetén.
 • Az ajánlatban feltüntetett árak magánhasználatú képekre vonatkoznak. Kereskedelmi célú felhasználás esetén egyedi árajánlatért keress az oldal alján található elérhetőségeim egyikén.
 • A válogatásra szánt nézőképeket vízjelezve küldöm. Vízjelre azért van szükség, mert gyakran ezeket a képeket retusálás előtt publikálják a megrendelők és nem tüntetik fel, hogy nyers/félkész kép. Egy fotósra azonban nem vet jó fényt, ha félkész képeit publikálják, mivel az így látott kép még nem a végeredmény, negatív véleményt szülhet a fotósról.
 • A fizetés a helyszínen történik készpénzben számla ellenében, vagy a fotózást megelőzően előreutalással. Amennyiben plusz képeket kérsz, az összegről előreutalásos számlát állítok ki, az összeg beérkezte után kezdem el a képek retusálását. Az oldalon feltüntetett árak bruttó árak, a szolgáltatás alanyi ÁFA mentes.
 • Fizetéskor a végösszegből levonásra kerül a már kifizetett foglaló.
 • A fotózásról a számla a fotózás napján kerül kiállításra.

  

FONTOS TUDNIVALÓ A FOGLALÓRÓL

Kérlek, ezt a részt olvasd el figyelmesen és ennek tudatában küldd el a foglalót a fotózásra.  A foglaló elküldésével az alábbi feltételeket elfogadod.

 

A fotózás lemondása betegség és egyéb elfoglaltság miatt, a fotózás előtt legkésőbb egy héttel lehetséges.

 

Amennyiben a fotózást betegségre hivatkozva mondod le egy héten belül, szükséges számomra orvosi igazolás (a munkahelyeden is igazolást kérnek, ha nem mész be dolgozni), ebben az esetben visszakapod a foglalót.  Amennyiben nem tudod igazolni a betegséget, úgy a foglaló elvész, a következő időpont egyeztetésre újra el kell küldened a foglalót.

 

Hogy miért van erre szükség? Sokan sportot űznek abból, hogy a fotózás előtt pár nappal lemondják ilyen-olyan okokra hivatkozva a fotózást. Ez azért probléma, mert nekem ez a főállásom, ebből élek, és a sminkes, fodrász, esetlegesen a stylist kolléga is. Ha a fotózás lemondod a fotózás előtt pár nappal, akkor arra az időre már az idő rövidsége miatt nem tudok másik munkát szervezni, szintén így van a sminkes, stylist és a fodrász is. Továbbá a stúdiót se lehet arra az időtartamra hasznosítani, aminek egyébként bérleti díja van.

 

 Amennyiben a fotózás miattam hiúsul meg, a foglaló kétszeres jár vissza részedre.

 

A jelenleg érvényben lévő PTK-ben a foglalóra vonatkozó szabályozás - XI. CÍM a foglalóra

A SZERZŐDÉS MEGERŐSÍTÉSE ÉS MÓDOSÍTÁSA - XXVI. Fejezet

A szerződés megerősítése- 1. A foglaló

6:185. § [Foglaló]

(1) A másik félnek fizetett pénzt akkor lehet foglalónak tekinteni, ha annak fizetésére a kötelezettségvállalás megerősítéseként kerül sor, és ez a rendeltetés a szerződésből egyértelműen kitűnik.

(2) Ha a szerződést teljesítik, a tartozás a foglaló összegével csökken. Ha a szerződés teljesítése olyan okból hiúsul meg, amelyért egyik fél sem felelős, vagy mindkét fél felelős, a foglaló visszajár.

(3) A teljesítés meghiúsulásáért felelős fél az adott foglalót elveszti, a kapott foglalót kétszeresen köteles visszatéríteni.

(4) A foglaló elvesztése vagy kétszeres visszatérítése a szerződésszegés következményei alól nem mentesít. A kötbér és a kártérítés összege a foglaló összegével csökken.

(5) A túlzott mértékű foglaló összegét a kötelezett kérelmére a bíróság mérsékelheti.

 

PTK: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1300005.TV

 

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Az editorial modell fotózás ajándékutalvánnyal elmondhatod, hogy megtaláltad a tökéletes ajándékot, hiszen élmény és kézzel fogható ajándék egyben, ráadásul teljesen személyre szabható! A fenti csomagok bármelyikét választhatod, és persze egyedi ajánlatot is kérhetsz, ha más az elképzelésed!

Lepd meg szeretteidet, lányodat, fiadat, barátnődet, barátodat! Teljesítsd titkos álmát, adj neki egy esélyt, hogy kipróbálja magát!

Tudod, hogy párod régóta szeretne egy profi képsorozatot magáról, de sosem jutott el a megvalósításig? Szervezd meg neki az áhított fotózást!

Rendeld meg ajándékutalványunkat, és garantált a siker! *

*Megrendelés esetén a foglaló összegének beérkezte után küldök egy névre szóló ajándékutalványt, mely 3 hónapig váltható be.

  

NÉHÁNY SZÓ A PROFI RETUSÁLÁSRÓL

Sok képen azt láthatja az alaposabb szemlélő, hogy a kép egyszerűen el van mosva, a készítő így próbálta eltüntetni a bőrhibákat. Ezzel a technikával azonban a tónusok, pórusok, apró jellegzetességek is eltűnnek. Az általam készített és retusált képeken professzionális technikát alkalmazok, ami által az említett részletek megmaradnak. Anélkül varázsolom még tökéletesebbé a Rólad készített képet, hogy a Rád jellemző vonások eltűnnének. Arra törekszem, hogy kiemeljem természetes szépségedet, korrigáljam az esetleges hibákat, nem pedig arra, hogy plasztik hatást érjek el. A fenti képen és a következő két oldalon azt láthatod, hogy a nyers kép hogyan néz ki retusálás után.

 

MODELL FOTÓ, PORTFOLIÓ FOTÓZÁS - AZ ELSŐ KATTINTÁS, ÉS AMI UTÁNA KÖVETKEZIK

A portfolió fotózás után még nem ér véget a munka. A modell fotók elkészítése után 2 munkanapon belül elküldöm Neked (az általad megadott e-mail címre) a portfolió fotózáson készült az összes modell fotót még nyers változatban, retusálatlanul nézőkép ként. Ekkor a teljes Rólad készült modell fotó sorozatból kiválaszthatod a kedvenc modell fotóidat (az általad választott modell fotó csomagnak megfelelő számú modell fotó választására van lehetőség).

 

A portfolió fotózás eredményeiből kiválasztott modell fotók számát kell majd visszaküldened hozzám. Ekkor kezdődnek el a retusálás és a portfolió fotózás további utómunkálatai. (Az általad kiválasztott modell fotókkal kapcsolatban azonban fenntartom azt a lehetőséget, hogy bizonyos esetekben – ha az adott modell fotó fotótechnikailag hibás – hogy a kért modell fotó helyett, mást ajánljak.)

 

 Az általad választott modell fotók retusálása és a portfolió fotózás utómunkálatai a képek kiválasztását követően maximum 10 munkanapon belül készülnek el, így a Rólad készült modell fotó sorozatot ekkor kapod meg.

 

MODELL FOTÓ - AMIT MÉG ÉRDEMES TUDNI A PORTFOLIÓ FOTÓZÁSRÓL

Azon kívül, hogy mi a modell fotó készítés folyamata, és hogy az összes modell fotón csodásan fogsz mutatni, a portfolió fotózásnak vannak még olyan részletei, amelyeket érdemes megismerned.

 

A modell fotó, a portfolió fotózás és a diszkréció kérdése – ezek csak a Te modell fotóid. A portfolió fotózás alatt a Rólad készült összes modell fotó kizárólag a Te tulajdonod. Az összes modell fotóra, a portfolió fotózás teljes anyagára 99,8% diszkréciót vállalok. Vagyis a Rólad készült modell fotók egyike sem jelenik meg sehol sem, a Te írásos engedélyed nélkül. A modell fotókra vállalt diszkréció pontos részleteit a portfolió fotózás megkezdése előtt a szerződében is lefektetjük.

 

 

Editorial modell fotó, portfolió fotózás – legyél Te a főszerepelő.