Portfólió sminkeseknek
 


Most végeztél a sminkes tanfolyamon és nem tudod mi legyen a következő lépés?
 
Kezdő sminkes vagy és még nincs portfóliód?
 
Már jó ideje dolgozol a szakmában, de nincs egy jól összeállított anyagod a munkáidról?
 
Hátrányban érzed magad a többi, befutott sminkessel szemben? 
 
Szeretnél megnyerni jól fizető munkákat? 
 
 
 
A jó hír, hogy ezen könnyen lehet segíteni! 


 
Ha érvényesülni szeretnél ebben a szakmában, az első lépés, hogy legyen egy olyan portfóliód, amellyel büszkén tudod ajánlani a munkád, amivel sokkal könnyebben megnyerheted a komolyabb, jól fizető munkákat is.
 
Karriered elindításában egy profi portfolió elkészítésével tudok segíteni, ami által megmutathatod jövendőbeli ügyfeleidnek, mire vagy képes. A helyszínt, a profi fotóst, a profi retusálást, a gyönyörű képeket mi adjuk, Neked csak a modellekről, a fodrászról, szükség esetén stylistról és a csodálatos sminkekről kell gondoskodnod, de ha szeretnéd utóbbiakban is tudunk segíteni.
 
Fotósként gyakran keresnek meg sminkesek azzal, hogy szeretnének együtt dolgozni velem. Jobb esetben bemutatkozó anyaggal, de van, mikor anélkül írnak rám.
 
Ahhoz, hogy új sminkest próbáljak ki -és azt hiszem, a többi fotós nevében is beszélhetek -, fontos látnom a korábbi munkáit, ez alapján tudom eldönteni, hogy vajon érdemes-e megpróbálni a közös munkát. Éppen ezért fontos a bemutatkozó anyag minősége. Hiába tudsz szépen sminkelni, ha nem tudsz megfelelő minőségű referencia képeket mutatni, vagy egyáltalán semilyet. Így hátrányos helyzetből indulsz. A rosszul fotózott TFCD képek nem biztos, hogy megfelelőek erre a célra. Ahhoz, hogy jó munkát kapj, fontos, hogy jó minőségű képekkel mutatkozz be, és önmagadról is egy jó kép kerüljön a bemutatkozásodba.
 
 
Árak
 
 
Standard csomag: 99.000 Ft
 
Neked ajánljuk a standard csomagot, ha a karrierednek még az elején tartasz, de szeretnéd komolyan kipróbálni ezt a szakmát.
A csomag tartalmazza:
 • 6 óra fotózás a Prime Stúdióban
 • stúdióbérlet
 • 6 db retusált fotó
2 vagy 3 modellt Te hozol a fotózásra
 
........................................................................................
 
 
Extra csomag: 139.000 Ft
 
Az extra csomag lesz a jó választás számodra, ha tényleg komolyan gondolod és szeretnéd a legjobb munkákat megpályázni a tökéletes portfólióval. A csomag tartalma:
 • 9 óra fotózás a Prime Stúdióban
 • stúdióbérlet
 • 10 db retusált fotó
AJÁNDÉK: 1 db. profi fotó Rólad
 
2 vagy 3 modellt Te hozol a fotózásra
 
........................................................................................
 
Prémium csomag: 299.000 Ft

Ha a legjobbat akarod és nem akarsz semmit a véletlenre bízni.
A csomag tartalma:
 • 9 óra fotózás a Prime Stúdióban
 • stúdióbérlet
 • 10 db retusált fotó
 • 2 profi modellt biztosítunk
 • stylistot biztosítunk
 • fodrászt biztosítunk
 AJÁNDÉK: 1 db. profi fotó Rólad

........................................................................................
 
 
Tudnivalók
  
 • A tökéletes eredmény érdekében fontos, hogy modelljeid gyakorlottak legyenek és fiatalok, valamint hogy szép, ápolt bőrük legyen, ezért kérjük, hogy a kiválasztásukkor erre is figyelj!
 • Az elkészült képek a tudásodat fogják tükrözni, így ne várj csodát. Akkor lesz a képen szép a smink, ha valóban szépen tudsz sminkelni. Amit ezen felül lehet, mi mindent megteszünk, hogy a kép a lehető legjobb legyen.
 • sminkes fotó csomagok kizárólag sminkeseknek szólnak, akik beauty, natúr, esküvői, stb. sminkeket szeretnének bemutatni. Arcfestők, maszkmesterek kérem, hogy egyéni árajánlatért az info@bodogansandor.hu e-mail címen keressenek.
 
 

img0217web.jpgimg0165web.jpgimg0491web.jpgimg5835.jpgimg6909.jpgimg6342.jpglook2.jpglook1.jpglook6.jpgimg6407.jpgimg5284.jpgimg4952.jpgimg7552web.jpgimg6990.jpgimg7612web.jpgimg0303.jpgimg9485.jpgimg6047sosk.jpgimg5811web.jpgimg6614web.jpgimg4306web.jpg