Portré fotózás - üzleti portré fotózás Budapesten

Ha szeretnél magadról letisztult, a legjobb vonásaidat kiemelő profi arcképeket készíttetni, akkor portré fotózáson a helyed. A rólad készült képek hozzátartoznak a személyed hitelességéhez, ami kiemelten fontos az üzleti életben. Legyen szó kezdő modell portfolió építéséről, önéletrajzról, Facebook, vagy Linkedin profilképről, az arcod az imidzsed egyik legalapvetőbb része. Mindenki a fényképedet nézi meg először, első benyomás kialakítására pedig sosincs még egy lehetőség. Egy profin elkészített üzleti portré igényességet, megbízhatóságot sugall, a lehető legjobb színben tüntet fel és a sikerességhez elengedhetetlen önbizalommal ruház fel.

Téged is várlak Budapest egyik legjobban felszerelt stúdiójában portré fotózásra, ahol profi fotós eszközökkel és 20 év szakmai tapasztalattal várlak, hogy a legjobb oldaladról mutathassalak be. A lámpaláz elkerülése érdekében a fotózás előtt részletes tájékoztatót küldök neked, hogyan készülj fel és mit hozz magaddal az alkalomra. A családias hangulatú, nyugodt légkörben zajló fotózás nagyjából egy-négy órát fog igénybe venni, a fotózás témájától és a beállásoktól függően. Érkezés után sminkes kollégám emeli ki a legelőnyösebb vonásaidat, majd közösen kiválasztjuk az alkalomhoz és a személyiségedhez legjobban illő ruhát. A fotózás profi stúdió körülmények között zajlik, ám nem kell izgulnod, ha nincs kamera előtti tapasztalatod! Instruálni foglak, hogy megtaláljuk a neked legmegfelelőbb beállításokat a legjobb végeredmény érdekében. A fotózás után kiválaszthatod a neked legjobban tetsző képeket a fotós csomagban előre meghatározott mennyiségben, ezeket retusálást követően a rendelkezésedre bocsátom digitálisan.

Számomra egy igazi szerelem a divatfotózás, emberábrázolás, portréfotózás, ezért a fotóim úgy készülnek, hogy ugyanolyan emlékezetesek legyenek, mint maga az ember, akiről a portré készült. Gyere üzleti portré fotózásra akár friss diplomás munkakeresőként, vagy tapasztalt üzletemberként, hogy utána magabiztosabban tudj megfordulni szakmai körökben. Évente egyszer érdemes friss sorozatot készítettni, hogy mindig ’up to date’ legyél, vagyis hogy nemcsak a legjobb, hanem mindig a legfrissebb arcodat mutathasd. A fotózást akár ajándékba is adhatod valakinek, ezzel hozzájárulva a sikeréhez, magabiztosságához.

További kérdés esetén vedd fel velem a kapcsolatot!