Ezen az oldalon a Fotosworkhsopok.hu oldal képzéseiből kaphatsz ízelítőt. További részletekért látogass el a Fotosworkshopok.hu oldalra.
 
 

tudatos stúdió fotózás és fényhasználat
5 alkalmas workshop

Eleged van a görcsölésből, ha stúdióba mész? Szeretnél végre igazán magabiztos lenni, és tudatosan, a természetes fény korlátaiból kiszabadulva fotózni?

Ha kínos, hogy mindenért szólni kell a stúdió asszisztensnek, és gyakran szorongsz, hogy olyan képet kérnek majd tőled, amit nem tudsz megvalósítani, akkor most itt az alkalom, hogy elmélyítsd fotós tudásodat, végre tudatosan használd erőforrásaidat és szintet lépj!

Bővebben

bevezetes.jpg

tanfolyam kezdő fotósoknak
Alapozás a sikeres induláshoz

Kinek ajánlom ezt a workshopot? Azoknak, akik teljesen kezdők a fotózás terén, akik nemrég kezdtek el érdeklődni a fotózás iránt, akik most terveznek digitális fényképezőgépet venni, vagy akár már meg is vették, de még nincs rutinjuk a használatát illetően. 

Bővebben

bevezetes-ii.jpg

Portré és divatfotózós képzés
Visage modellekkel

Modell: Visage Modellügynökség modelljei

Egyedülálló 10 alkalmas interaktív képzés mentor programmal és rengeteg extrával. Az előadásokat szakmailag elismert előadók tartják, a fotózások a Visage Modellügynökség profi modelljeivel zajlanak. Minden előadás interaktív, megtudhatod mennyire fontos a kommunikáció a modell és a fotós között, lehetőséged lesz egyéni fejlődésre a kis létszámú csoportokban, ahol mindenkinek lehetősége nyílik érvényesülni, kipróbálni a látottakat hallottakat.

Bővebben

portre-es-divatfotos.jpg

Egyéni képzés

Személyre szabott, egyéni oktatás, ahol a csoportos képzésekkel ellentétben nem kell a többiekre várni, kerülgetni. Itt most Tied a terep, a legjobb szög, oktatónk kizárólag Rád figyel, Veled foglalkozik. Előzetes egyeztetés alapján azt tanulhatod meg, amire igazán szükséged van, 100%-ban a saját igényeidhez igazodunk.

Bővebben

egyeni-kepzes.jpg