Ezen az oldalon a Fotosworkhsopok.hu oldal képzéseiből kaphatsz ízelítőt. További részletekért látogass el a Fotosworkshopok.hu oldalra.
 
 

Bevezetés a stúdiófotózás világába
A modellfotózás alapjai workshop

Modell: Kitti

Ezen a worskhopon megszerezheted a biztos alapokat ahhoz, hogy meg tudj szervezni egy saját fotózást, projektet. A megszerzett tudás birtokában magabiztosan állsz hozzá a megvalósításnak, nem lesz többé idegen terep a stúdió. Mint minden workshopunk, ez is kis létszámmal indul annak érdekében, hogy a bemutatott technikákat mindenki kipróbálhassa.

Bővebben

bevezetes.jpg

Bevezetés a stúdiófotózás világába II.
A portré és beauty fotózás alapjai

Modell: Olga

Az egész napos workshopon a fő téma a stúdiófotózás, azt vesszük át és gyakoroljuk, hogyan kell a lehető legjobban használni a stúdióban rendelkezésre álló eszközöket, fényformálókat, fényforrásokat.

Bővebben

bevezetes-ii.jpg

Portré és divatfotózós képzés
Visage modellekkel

Modell: Visage Modellügynökség modelljei

Egyedülálló 10 alkalmas interaktív képzés mentor programmal és rengeteg extrával. Az előadásokat szakmailag elismert előadók tartják, a fotózások a Visage Modellügynökség profi modelljeivel zajlanak. Minden előadás interaktív, megtudhatod mennyire fontos a kommunikáció a modell és a fotós között, lehetőséged lesz egyéni fejlődésre a kis létszámú csoportokban, ahol mindenkinek lehetősége nyílik érvényesülni, kipróbálni a látottakat hallottakat.

Bővebben

portre-es-divatfotos.jpg

Egyéni képzés

Személyre szabott, egyéni oktatás, ahol a csoportos képzésekkel ellentétben nem kell a többiekre várni, kerülgetni. Itt most Tied a terep, a legjobb szög, oktatónk kizárólag Rád figyel, Veled foglalkozik. Előzetes egyeztetés alapján azt tanulhatod meg, amire igazán szükséged van, 100%-ban a saját igényeidhez igazodunk.

Bővebben

egyeni-kepzes.jpg