Oktatás

 

Oktatási szemlélet

 

Lassan 20 éve gyűjtöm a tudást és a tapasztalatokat a fotózás területén, így természetesen számos képzésen, workshopon is részt vettem ez idő alatt. Ezek között voltak jók, és kevésbé jók is, sokszor maradt hiányérzetem, előfordult, hogy nem kaptam meg a kérdéseimre a kielégítő választ. Oktatási szemléletem éppen ezért az egyéni, személyreszabott figyelem és fejlesztés fontosságán alapszik.

 

A jó fotósképzés szerintem pontos elméleti alapokon nyugszik, amit aztán segít átültetni konkrétan a gyakorlatba. Emiatt fontosnak tartom, hogy bár ennek csak később jön meg igazán a jelentősége, mégis már a fotózással való ismerkedés során is figyelmet fordítsunk a mélyebb ismeretekre, stabil elméleti tudásra.

 

Szerintem a magas szintű fotográfia megvalósításához nem elég, ha egy fotós csupán azt tudja, hogy mit kell csinálnia, lényeges, hogy tisztában legyen a miértekkel is! Nem kell mindenkinek pontosan ugyan azon szabályok mentén haladni, de ha ismerjük az alapvetéseket és keretrendszereket, sokkal könnyebb azokat betartani, de megkerülni és átlépni is.

 

 

FOTOSWORKSHOPOK.HU

 

 Tematikus, gyakorlat központú képzések

 

Utam során sok fotós irányzatba volt szerencsém belekóstolni, egy idő után pedig világossá vált számomra, hogy a portré- és divatfotózás, valamint a tárgyfotózás azok a területek, melyek igazán lázba hoznak. Ezekben a témakörökben gyűjtöttem a legtöbb tudást és tapasztalatot és egyúttal ezekben a témákban is szeretném a tudásomat átadni.

 

Képzéseim tematikusak, egyszerre fókuszálnak az egyéni szintre és érdeklődési körre, ennek köszönhetően a gyakorlatban is azonnal hasznosítható, értékest tudást adnak. Az esetek túlnyomó többségében kicsi, maximum 7 fős csoportokat szervezek, és emellett egyéni képzéseket tartok. Fontos, hogy nem csak megmutatom, hogy mit és hogyan kell csinálni, de lehetővé teszem, hogy mindenki, saját maga próbálhassa ki már ott azonnal, a helyszínen az elhangzott és bemutatott gyakorlati ismereteket.

 

Nagy hangsúlyt fektetek a profi körülményekre, mind a stúdió, az eszközök, a stábtagok, a modellek és a szervezettség tekintetében. Ahogy munkám során is az aprólékos részletességre és pontosságra törekszem, úgy a workshopokon is igyekszem továbbadni ezt a szemléletet. 

 

 

FOTOSWORKSHOPOK.HU

 

 A kezdetektől egészen a végletekig

 

Hitvallásom szerint az élet minden területén folyamatosan, és fáradhatatlanul fejlődnünk kell. A fotózás önmagában is egy szerteágazó és mély terület, de a hozzá kapcsolódó, az érvényesülést segítő készségek és emberi értékek nélkül az út az igazán áttörő sikerig nem visz el.

 

Képzési struktúrám éppen ezért úgy állt össze, hogy képes legyek támogatni a nálam tanulókat a fényképezőgéppel való megismerkedéstől egészen a magas szintű fotográfia műveléséig! Eközben pedig nem csak a nélkülözhetetlen szakmai ismereteket segítek elsajátítani, de a szemlélet formálódásában és a személyes fejlődésben is igyekszem segíteni!

 

Ez persze nem azt jelenti, hogy csak azok jelentkezhetnek hozzám tanulni, akik még az út legelején tartanak, hiszen a képzések különböző szintjei, eltérő tudásszintű fotósoknak is bekapcsolódási pontokat nyújtanak. Ugyanakkor, aki csatlakozik hozzánk, az számíthat arra, hogy ha akar, nem csupán egyetlen képzésen vehet részt, hanem ha jól tudunk egymáshoz kapcsolódni, akkor akár egy hosszan tartó, szakmai mentorálási programban is.

 

 

FOTOSWORKSHOPOK.HU

 

Ismerd meg néhány képzésünket közelebbről!

5+1 alkalmas tudatos stúdiófotózás és fényhasználat képzés

Ez a workshop sorozat azoknak a kezdő és középhaladó fotósoknak jött létre, akik:

  • szeretnének mindig magabiztosan mozogni a stúdióban,
  • tudatosan használni az ott található eszközöket,
  • szívesen fejlődnének a portréfotózás területén,
  • szeretnék gyakorolni a profi pózoltatást,
  • ki akarnak lépni a természetes fény adta korlátok közül,
  • szívesen mélyítenék az utómunkával kapcsolatos ismereteiket,

...és szeretnének egyre tudatosabb, határozottabb látásmóddal rendelkező fotóssá válni!

 

Bővebben...

Portfólió építős workshop

Spórold meg a fotózás szervezésével, a koncepció kitalálásával járó időt és energiát, faragj a stúdió bérlés, a modell, a sminkes, a ruha, a kellékek költségein! Ez egy kiváló alkalom arra, hogy fejleszd magad, tudatosabbá tedd a stúdiós eszközhasználatodat, tapasztalatot gyűjts, kipróbálj új dolgokat és közben szuper képeket készíts!

Ha szeretnéd portfóliódat bővíteni, néhány kellemes órát baráti hangulatban eltölteni, és közben a hobbidnak vagy munkádnak hódolni profi modell közreműködésével, profi környezetben, akkor szeretettel várunk erre a workshopra!

 

FOTOSWORKSHOPOK.HU

Tárgyfotós workshop

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik szeretnének betekintést nyerni a termékfotózás világába. Lehetsz akár kezdő fotós, akit érdekel a tárgy- és termékfotózás területe, vagy éppen egy a fotózás iránt érdeklődő vállalkozó, aki maga szeretné elkészíteni termékfotóit, de nincsen elég ismerete a tökéletes végeredményhez!


Az egyszerű szemlélő talán bele sem gondol abba, hogy a tárgyfotózás mennyire összetett, komoly felkészülést és tapasztalatot igénylő feladat, de itt most elsajátíthatod, hogyan készíts ezután valóban jó minőségű, különleges és egyedi tárgy- és termékfotókat!

 

BŐVEBBEN...

Alapozás a sikeres induláshoz – kezdő fotós tanfolyam

Kifejezetten kezdőknek szóló workshopunk segítségedre lesz abban, hogyan vágj neki a
fotózásnak és hogyan válj napról napra jobb fotóssá.

Az 1 napos képzés nagy része elmélet és beszélgetés, de pár gyakorlati példán keresztül
gyakoroljuk és mélyítjük az elhangzott technikai tudást is.

Azoknak ajánlom, akik nemrég kezdtek el érdeklődni a fotózás iránt, akik most terveznek
digitális fényképezőgépet venni, vagy akár már meg is vették, de még nincs rutinjuk a
használatát illetően.

 

BŐVEBBEN...

Gyere, és én segítek képzett, egyedi látásmóddal rendelkező, sikeres fotóssá válni!

 

Az induló workshopokról, egyéni képzés lehetőségekről bővebb információt a fotosworkshopok.hu weboldalon találsz. Ugyanitt számos online elérhető, fotózással kapcsolatos oktató, ismertető, szemléletformáló és elgondolkodtató írásos anyagot is elolvashatsz.

 

Ha szeretnél megismerkedni velem, mielőtt jelentkeznél valamelyik képzésemre, vegyük fel a kapcsolatot és találkozzunk, igyunk meg egy kávét, beszélgessünk egymással!

 

Ha pedig a workshopokba szeretnél betekintést nyerni, nézd meg Youtube csatornánkra feltöltött videóinkat, vagy kukkants be pár percre egy képzésre, és szerezz benyomást személyesen arról, hogyan zajlik nálunk egy oktatás!

 

Várlak szeretettel!

 

Fotosworkshopok.hu

 

Üzenet

Kapcsolat

Keress minket bizalommal!
page_modul: