A műtermi fotózás egy külön erre a célra fenntartott, dekoratívan berendezett stúdióban zajlik. Lehet ez hálószoba, nappali, vagy fürdőszoba, a lényeg, hogy harmonikus környezetet nyújtson életképek készítéséhez. A dekorációs tárgyakon kívül a műterem felszereléséhez tartoznak a vakuk, derítők, állványok és hátterek. Egy műtermi fotósorozat tökéletes családi képekhez, vagy összetettebb modell pózok, kompozíciók megörökítéséhez.

Itt nem az egyszerű hátterű portrékat, hanem gyönyörű, mégis otthonos környezetben elkapott fotókat kaphatsz. Legyen hangulatosan berendezett családi nappalitól, vagy téglafalas industrial stílusú műterem, a tematikához illő környezet nagyon sokat tud adni egy sorozathoz. Az eredményt a stúdiós portré fotózás eszközeivel tesszük tökéletesebbé. A műteremben sokkal több lehetőségünk van szabályozni a fényeket, háttereket, dekorációs elemeket, mint egy szabadtéri fotózásnál. Egy műtermi fotózás ajándékba tökéletes lehet családnak, a párodnak, vagy saját magadnak is.

A műterem bérleti díját a fotózás árán felül kell számolni. Általában 3-5 órára van szükség ahhoz, hogy a helyszínt alaposan kihasználva kellő mennyiségű kép születhessen. Mindegyik stúdió más adottságokkal rendelkezik, érdemes alaposan körülnézni, hogy a fotózás témájához leginkább illőt megtaláljuk.

További kérdés esetén vedd fel velem a kapcsolatot!