Műtermi fotózás


A fotóstúdió, ahol nem csak a fotós, de a stáb és a modell is otthon érezheti magát!


 

A műtermi fotózás sajátossága, hogy a profi végeredmény eléréséhez szinte minden rendelkezésre áll. Megfelelő fények, professzionális eszközök, lámpák, vakuk, hátterek, nagy tér, kreatív kiegészítők... Ilyen feltételek mellett szinte azonnal beindul a fantázia, és a fejben megálmodott látványvilágot a szakmai ismeretek birtokában könnyűszerrel valóra is tudjuk váltani.

 

A fotózások során nem csak a jelenlévő emberek profizmusa, de a helyszín alkalmassága és felszereltsége is hatással van a végeredményre. Nem mindegy, hogy adott esetben egy szűkös, sötét és rideg helyen, vagy egy napfényes, tágas és otthonos stúdióban kell a stábnak önmagából a legjobbat kihoznia. Éppen ezért a különféle típusú és stílusú műtermi fotózások alkalmával legszívesebben a saját üzemeltetésünk alatt működő PRIME fotóstúdiót választjuk helyszínül, ahol minden felszerelés rendelkezésre áll és kézre is esik.

 

 

Bővebben a stúdióról

 

Egy műterem, egy fotós, egy modell és számtalan lehetőség...

 

A fotózás számos különböző területét bebarangoltam már, így volt lehetőségem a tapasztalatszerzésre.

Az évek alatt kikristályosodott, hogy a legnagyobb örömöt az emberi vonásokba írt történetek felkutatása és a mindenkiben ott rejtőző különleges szépség profi ábrázolás jelenti nekem.

 

A koncepcionális műtermi fotózásaim során rendkívüli módon figyelek a részletekre, szakmailag magasan kvalifikált stáb, profi eszközök és saját szemléletmódom vegyítésével valóban magas színvonalú képek készítésére van lehetőségem.

 

A hozzám forduló modellek, megrendelők elképzeléseit professzionális módon törekszem megvalósítani. Sőt, ha lehetőségem adódik rá, igyekszem a várakozásokat akár túl is szárnyalni!

 


EZ KELL NEKEM

Fordulj hozzám bizalommal, ha érdekel a profi...


Csomagok és árak

 

Műteremben rengeteg féle képpen, felfogásban és elgondolásban lehet fotózni. Hogy megkönnyítsem számodra az ideális szolgáltatás kiválasztását, összeállítottam néhány csomagot. A csomagválasztás során többféle szempontot is érdemes figyelembe venned, többek között, hogy milyen stílusú, hangulatú képeket szeretnél, mennyi ideig szeretnél pózolni, vagy hogy végeredményképpen hány utómunkával is tökéletesített fotót szeretnél készhez kapni!

  

Természetesen a szolgáltatási csomagok nincsenek kőbe vésve, és bizonyos esetekben csak egyéni árajánlattal rendelhető meg a kiválasztott fotózás. Ha valami egyedit szeretnél, vedd fel velem a kapcsolatot, biztos vagyok benne, hogy együtt megtaláljuk a Neked való megoldást, és meg tudjuk valósítani az elképzeléseidet!

 

 

Csomagajánlatok

KAPCSOLAT

Ajándékutalvány

 

Szeretnéd meglepni párodat, testvéredet, gyermekedet, barátodat, vagy más szerettedet egy különleges élménnyel? Adj neki profi műtermi fotózást ajándékba! Ezzel nem csak egy életre szóló élménnyel ajándékozhatod meg, de az itt készült képekre akár évtizedek múltán is büszkén tekinthet vissza...

 

 

BŐVEBBEN

Kapcsolat

Keress minket bizalommal!

Ne maradj le, kérj ajánlatot most!

Kattints a személyre szabott profi fotós megoldásokért.

Kattints ide
page_modul: