Kismama fotózás


Célunk a csupasz, önmagában is lenyűgöző valóság bemutatása

 

A várandósság minden nő életének egyik legjelentőségteljesebb időszaka, érthető ezért, hogy sokan szeretnének erre a csodás korszakra később professzionális fotók segítségével visszaemlékezni. Sok féle mód, elgondolás és koncepció áll ebben a kismamák rendelkezésére. Én a kismama fotózások alkalmával, a mostanság elterjedt, a babavárás cuki hangulatát kihangsúlyozó felfogás helyett, inkább az ebben az állapotban még inkább szembeötlő női szépség oldaláról közelítek.

 

A kismamaság megváltoztatja a női testet, de egyúttal a személyiségre, a kisugárzásra, és még az apró mozdulatokra, gesztusokra is hatással van, és én szeretem ennek esszenciáját a maga valóságában elkapni.

 

Minden kismamában az ilyenkor még az átlagosnál is ragyogóbb és sugárzóbb nő megnyilvánulásait keresem, és ezt próbálom letisztult, kifinomult portrék segítségével megörökíteni. Ha Te is ilyen fotókkal szeretnéd várandósságod emlékét megőrizni, akkor én vagyok az a fotós, akit keresel!

 

Vágjunk bele!


Mutassuk meg, milyen gyönyörű vagy várandósan!

 

A terhesség utolsó időszakát már körül lengi a várakozás, az édesanya és a környezet figyelme is érthető módon leginkább a kisbaba érkezésének izgalmas részleteire összpontosul. Tapasztalatom szerint emiatt is jól esik minden kismamának a fotózáson kapott osztatlan figyelem, a törekvés, miszerint ezen a napon minden róla, és neki, a nagy betűs Nőnek szól!

 

A fotózás alatt ügyelünk arra, hogy kényelmesen érezd magad, hisz ez a Te napod, nem sietünk sehova! A stáb minden tagja azon dolgozik, hogy csodálatosan érezd magad, a lehető legnagyobb önbizalommal tudj pózolni, és hogy magabiztosságot és erőt sugárzó, boldog nőként tudj majd visszatekinteni magadra az elkészült képeken.

 

A fotózás koncepciójának meghatározása során különös figyelmet fordítunk arra, hol vannak a határaid, mit és hogyan szeretnél magadból megmutatni a képeken. Pontos és precíz munkával, de közben jókedvű és oldott hangulatban valósítjuk meg megálmodott elképzeléseket!

 

 

Kismama fotózás árak


Profi fotós, profi körülmények, nem csak profi modelleknek


Az kismama fotózások során is, mint mindig, profi és tapasztalt stábbal dolgozunk. Nem csak arra ügyelünk, hogy a munkafolyamatok gördülékenyen menjenek végbe, de segítünk Neked abban is, hogyan lazulhatsz el a kamera előtt. A profi smink és haj, valamint az átgondolt koncepció segít Neked, hogy valóban gyönyörűnek érezhesd magad és hidd el, ez később a képeken is látszik majd!

 

Mindegy, hogy profi modellként, vagy amatőrként jössz hozzám, az sem baj, ha most állsz majd profi fotós előtt életedben! Biztos lehetsz benne, hogy én meglátom benned az utánozhatatlan, egyedi szépséget.

 

A fotózás témáját illetően lehet saját ötleted, vagy kitalálhatjuk együtt is a stylingot, de egy biztos: a végeredmény 100%-ig profi lesz!

 

 

Erre van szükségem

Nem vagy biztos a döntésedben?

 

Tekintsd meg korábbi, kismama fotózásokon készült képeimet!

 

Galéria

Így zajlik a folyamat

 •  A kismama fotózás folyamatának szerves része, az előzetes egyeztetés, amikor minden részletet átbeszélünk telefonon, e-mailben vagy egy személyes találkozó alkalmával. Megtervezzük a látványvilágot, hangolódunk a moodra, átnézünk az ötletünkhöz passzoló, hasonló képeket, mood boardot készítünk inspirálódás céljából.
 •  A felkészülést azzal is segítem, hogy előre elküldök Neked egy dokumentumot, ami taglalja, hogyan készülj fel a fotózásra, mit érdemes, mit nem tanácsos vagy éppen tilos tenned a fotózás előtt, hogy a végeredménnyel majd valóban elégedett lehess.
 •  A fotózás egy előre egyeztetett napon történik az általam üzemeltetett PRIME fotó stúdióban Budapesten, a Boráros téren. Kérésedre választhatunk akár külső helyszínt is, de ennek leszervezését és költségeit Neked kell vállalnod.
 •  A fotózás napján érkezéskor körbe vezetlek, bemutatlak a munkatársaimnak, és átbeszéljük a folyamat részleteit. Mikor már nem maradt megválaszolatlan kérdésed, akkor kezdődhet a munka!
 •  Megtörténik a ruha, fehérnemű vagy kellékek kiválasztása, majd ehhez igazítva a profi smink és a profi frizura is elkészül. A smink és a frizura megalkotása átlagosan 1 - 1,5 órát vesz igénybe. Berendezzük a helyszínt a megálmodott hangulatnak megfelelően.
 •  Ezután, ha szükséged van rá, tanácsokkal látlak el, hogyan pózolj a kamera előtt, hogy valóban a legelőnyösebb oldaladat mutathassuk meg, és oldottan, fesztelenül érezhesd magad.
 •  Nyugodt és oldott légkörben fotózunk, nem sietünk sehova! Mindent megteszünk azért, hogy hamar komfortosan érezd magad a helyzetben és a legszebb formádat hozhasd!
 •  A fotózás alatt többször megigazítjuk a sminkedet és a hajadat, hogy azok minden fotón hibátlanok legyenek. A választott csomag függvényében váltunk ruhát és készülhet új smink és haj is időközben.
 •  A fotózás után 1 munkanapon belül vízjelezve megkapod az elkészült képeket, melyek közül kiválaszthatod a Neked leginkább tetszőket. Ha szeretnéd, ebben szívesen a segítségedre leszek. Az utómunka a képek kiválasztásától számítva körülbelül két hetet vesz igénybe, tehát két héten belül megkapod az elkészült képeket.


Néhány szó a profi retusálásról

 

Sok képen azt láthatja az alaposabb szemlélő, hogy egyszerűen el van mosva, a készítő így próbálta eltüntetni a bőrhibákat. Ezzel a technikával azonban a tónusok, pórusok, apró jellegzetességek is eltűnnek. Az általam készített és retusált képeken professzionális technikát alkalmazok, ami által az említett részletek megmaradnak. Anélkül varázsolom még tökéletesebbé a Rólad készített képet, hogy a Rád jellemző vonások eltűnnének. Arra törekszem, hogy kiemeljem természetes szépségedet, korrigáljam az esetleges hibákat, nem pedig arra, hogy plasztik hatást érjek el.

 

 

ILYEN KÉPEKET SZERETNÉKCsomagok és árak

 

Hogy megkönnyítsem számodra az ideális szolgáltatás kiválasztását, összeállítottam néhány csomagot. A csomag választás során a következő szempontokat érdemes figyelembe venned:

-        Mennyi ideig szeretnél modellként pózolni?

-        Hány darab profi kismama fotó főszereplője akarsz lenni?

-        Hány különböző stylingot akarsz ehhez használni?

Természetesen a szolgáltatási csomagok nincsenek kőbe vésve, ha valami egészen egyedit és személyre szabottat szeretnél, akkor az is megoldható. Vedd fel velem a kapcsolatot, biztos vagyok benne, hogy együtt megtaláljuk a Neked való megoldást, és meg tudjuk valósítani az elképzeléseid!

 

CSOMAGAJÁNLATOK

KAPCSOLAT

 

Ajándékutalvány

 

Szeretnéd meglepni párodat, testvéredet, gyermekedet, barátodat, vagy más szerettedet egy különleges élménnyel? Adj neki profi kismama fotózást ajándékba! Ezzel nem csak egy életre szóló élménnyel ajándékozhatod meg, de az itt készült képekre akár évtizedek múltán is büszkén tekinthet vissza...

 

BŐVEBBEN

Tudnivalók

 • Az időpont foglaláshoz szükséges, hogy bankszámlámra beérkezzen a foglaló összege. Ennek részleteit e-mailben egyeztetjük.
 • A kismama fotózások esetében rendkívül fontos az időzítés, tapasztalatom szerint legkésőbb a 36. hétig érdemes megejteni a fotózást, és előtte legalább 3-4 héttel ideális egyeztetnünk az időpontot és a fotózás részleteit.
 • Ha nem jössz el a fotózásra, vagy a fotózás előtt 10 napon belül mondod le azt, az általad befizetett foglaló elvész, kivéve, ha orvosi papírt mutatsz arról, hogy valóban beteg voltál. Amennyiben én mondom le a fotózást, a foglaló kétszeresét fizetem Neked vissza, kivéve vis major helyzet esetén.
 • Az ajánlatban feltüntetett árak magánhasználatú képekre vonatkoznak. Kereskedelmi célú felhasználás esetén egyedi árajánlatért keress elérhetőségeim egyikén.
 • A válogatásra szánt nézőképeket vízjelezve küldöm. Vízjelre azért van szükség, mert gyakran ezeket a képeket retusálás előtt publikálják a megrendelők és nem tüntetik fel, hogy nyers/félkész kép. Egy fotósra azonban nem vet jó fényt, ha félkész képeit publikálják, mivel az így látott kép még nem a végeredmény.
 • A fizetés a helyszínen történik készpénzben számla ellenében, vagy a fotózást megelőzően előre utalással.
 • Amennyiben a fotózás után több kép tetszik, mint amennyi a csomag ajánlatban szerepelt, kérhetsz plusz képeket. Ennek díjáról előre utalásos számlát állítok ki. Az összeg beérkezte után kezdem el a képek retusálását.
 • Az oldalon feltüntetett árak bruttó árak, a szolgáltatás alanyi ÁFA mentes.
 • Fizetéskor a végösszegből levonásra kerül a már kifizetett foglaló.
 • A fotózásról a számla a fotózás napján kerül kiállításra.

 

Kiválasztom a csomagot


Amit még érdemes tudnod

 

A diszkréció kérdése

 

Az általam készített fotók csak a Te képeid lesznek. A kismama fotózás különleges diszkréciót kíván meg, így a fotózás alatt a Rólad készült összes kép kizárólag a Te tulajdonod. A fotózás teljes anyagára 100 % diszkréciót vállalok. Vagyis a Rólad készült fotók egyike sem jelenik meg sehol sem, a Te írásos engedélyed nélkül. A fotókra vállalt diszkréció pontos részleteit a fotózás megkezdése előtt, a szerződében is lefektetjük.

 

A fotózás kellékeinek kérdése

 

A szolgáltatás a sminkest, a fodrászt és a fotózáshoz a PRIME stúdió választása esetén a helyszínt foglalja magában. Ha szeretnéd, stylist segítségét is igénybe tudjuk venni, aki segít kiválasztani az általad hozott ruhák, fehérneműk és kellékek közül a legalkalmasabbakat. A kismama fotózáshoz Neked kell gondoskodnod a megálmodott fotósorozat témájába vágó ruhákról és extra kellélekről. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen az igazán profi fotó alapja nem a sok ruha, hanem Te, a kreatív ötletek, és a profi fotózási technikák. Már pár ruhával vagy kiegészítővel is sok különleges és egyedi fotót lehet alkotni.

 

KISMAMA FOTÓZÁS ÁRAK

Akiket kismamaként fotóztam

Kapcsolat

Keress minket bizalommal!

Ne maradj le, kérj ajánlatot most!

Kattints a személyre szabott profi fotós megoldásokért.

Kattints ide
page_modul: