Férfi fotózás


Egy profi fotó többet elárulhat rólad, mint gondolnád


Olyan munkád van, melyben fontos a személyes prezentáció? Épp állást keresel, weboldalt csináltatsz, vagy a társkereső profilodra, közösségi oldaladra szeretnél néhány jó képet? Esetleg kipróbálnád magad modellként, vagy megörökítenél egy jelentőségteljes időszakot, nagyobb változást?


Bármilyen célból is készüljön, a profi fotó minden felületen azt mondja el rólad, hogy igényes férfi vagy.

 

Ne érd be ezért többé a gyenge minőségű, ad hoc készült fényképekkel, Te ennél sokkal többet érdemelsz. Legyen szó akár egy egyszerű hátterű portréról, egy tematikus fotósorozatról, vagy akár bohókás képekről, a profi fénykép erőt és magabiztosságot sugároz, azt üzeni, hogy Te komolyan veszed magad, és mások is vegyenek komolyan Téged.

 

Mutasd meg a fényképeid segítségével pontosan azt az arcodat, amelyiket szeretnéd! Élvezd a rád szegeződő figyelmet, engedd, hogy megmutassuk egyedi és utánozhatatlan karakteredet! 

 

VÁGJUNK BELE!

Nem vagy biztos a döntésedben?

 

Nézd meg korábbi, férfiakról készült portréimat!

 

Galéria


Profi fotós, profi körülmények, nem csak nőknek

 

Férfiként talán azt gondolhatod, a profi fotózás csupán a nők privilégiuma, de ez sosem volt így és ma meg már tényleg egyáltalán nem kell attól tartanod, hogy furcsa, meglepő vagy éppen zavarba ejtő, ha egy férfi készíttet magáról profi fényképeket. Sőt! Mivel a digitális világ egyre professzionálisabb megoldásokat követel, a profi fotó szinte alapkövetelmény ahhoz, hogy valóban hiteles képet fess magadról és igényesen mutasd be önmagad.

 

A profi fotózást idővel biztosan nem kerülheted el, ha olyan szférában dolgozol, ahol fontos a személyes megjelenés, vagy éppen komoly és megbízható benyomást kell keltened. De akkor is érdemes kipróbálnod, ha pusztán magán célra szeretnéd felhasználni az elkészült képeket, vagy egyszerűen szeretnéd megtörni a hétköznapokat egy kivételes élménnyel.

 

Profi körülmények, profi stáb és profi fotós segítségével a legjobbat hozhatod ki magadból és olyan képek készülhetnek rólad, melyeket büszkén oszthatsz meg - a célodnak megfelelően - bárhol!

 

Erre van szükségem

Így zajlik a folyamat

 

A férfi fotózás folyamatának szerves része az előzetes egyeztetés, amikor minden részletet átbeszélünk. Minél határozottabb elképzelésed van arról, milyen stílust, látványvilágot, üzenetet szeretnél viszont látni, annál könnyebb lesz az elképzeléseket megvalósítani.

A felkészülést azzal is segítem, hogy előre elküldök számodra egy dokumentumot, ami taglalja, hogyan készülj fel a fotózásra, mit érdemes, mit nem tanácsos vagy éppen tilos tenned a fotózás előtt, hogy a végeredménnyel majd valóban elégedett lehess.

A fotózás egy előre egyeztetett napon történhet az általam üzemeltetett PRIME stúdióban Budapesten, a Boráros téren. Kérésedre választhatunk akár külső helyszínt is, de ennek leszervezését és költségeit neked kell vállalnod.

A fotózás napján érkezéskor körbevezetlek, bemutatlak a munkatársaimnak, és átbeszéljük a folyamat részleteit. Mikor már nem maradt megválaszolatlan kérdésed, akkor kezdődhet a munka!

Az általad hozott ruhák közül segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet, ha igénybe vesszük stylist segítségét – erre külön ajánlatot adunk igény esetén a szettek mennyiségétől és milyenségétől függően – akkor természetesen ő koordinálja az öltöztetést, majd ehhez igazítva a profi smink és a frizura is elkészül. Igen, jól látod. A profi fotózásokon a tökéletes végeredmény érdekében a férfiakat is sminkelni kell.

Ez után, ha szükséged van rá, tanácsokkal látlak el, hogyan viselkedj a kamera előtt, hogy valóban a legelőnyösebb oldaladat mutathassuk meg.

Nyugodt és oldott légkörben fotózunk, nem sietünk sehova! Mindent megteszünk azért, hogy hamar komfortosan érezd magad a helyzetben és a legjobb formádat hozhasd!

A választott csomag függvényében változtathatunk ruhát, szettet, hogy elkészíthessük az összes, akár különféle céljaidnak megfelelő képet.

A fotózás után 1 munkanapon belül vízjelezve megkapod az általam már előválogatott képeket, melyek közül kiválaszthatod a Neked leginkább tetszőket. Ha szeretnéd, ebben is szívesen a segítségedre leszek. Az utómunka a képek kiválasztásától számítva körülbelül két hetet vesz igénybe, tehát két héten belül megkapod az elkészült képeket.

 

Fotózás árak


Néhány szó a profi retusálásról

 

Sok képen azt láthatja az alaposabb szemlélő, hogy egyszerűen el van mosva, a készítő így próbálta eltüntetni a bőrhibákat. Ezzel a technikával azonban a tónusok, pórusok, apró jellegzetességek is eltűnnek és ez a férfiaknál még inkább mesterkélt hatást kelt. Az általam készített és retusált képeken professzionális technikát alkalmazok, ami által az említett részletek megmaradnak. Arra törekszem, hogy a kép teljesen természetes maradjon, korrigáljam az esetleges hibákat, nem pedig arra, hogy mű hatást érjek el.

 

Ilyen képeket szeretnék


Csomagok és árak

 

Hogy megkönnyítsem számodra az ideális szolgáltatás kiválasztását, összeállítottam néhány csomagot. A csomag választás során a következő szempontokat érdemes figyelembe venned:

 

  • Mennyi ideig szeretnél a fotózáson részt venni?

 

  • Hány darab profi fotóra van szükséged?

 

  • Hány különböző stylingot akarsz ehhez használni?

  

Ne tévesszen meg, hogy a csomagok illusztrációin női fotókat találsz, bátran választhatod az árak oldalon szereplő csomagok közül a tartalmilag neked leginkább megfelelőt. Természetesen a szolgáltatási csomagok nincsenek kőbe vésve, ha valami egészen egyedit és személyre szabottat szeretnél, akkor az is megoldható. Vedd fel velem a kapcsolatot, biztos vagyok benne, hogy együtt megtaláljuk a Neked való megoldást, és meg tudjuk valósítani az elképzeléseidet!

 

Csomagajánlatok

 

Kapcsolat

Ajándékutalvány

 

Szeretnéd meglepni párodat, testvéredet, gyermekedet, barátodat, vagy más szerettedet egy különleges élménnyel? Adj neki profi férfi fotózást ajándékba! Ezzel nem csak egy életre szóló élménnyel ajándékozhatod meg, de az itt készült képekre akár évtizedek múltán is büszkén tekinthet vissza...

 

Bővebben

Tudnivalók

 

- Az időpont foglaláshoz szükséges, hogy bankszámlámra beérkezzen a foglaló összege. Ennek részleteit e-mailben egyeztetjük.

- Ha nem jössz el a fotózásra, vagy a fotózás előtt 10 napon belül mondod le azt, az általad befizetett foglaló elvész, kivéve, ha orvosi papírt mutatsz arról, hogy valóban beteg voltál. Amennyiben én mondom le a fotózást, a foglaló kétszeresét fizetem Neked vissza, kivéve vis major helyzet esetén.

- Az ajánlatban feltüntetett árak magánhasználatú képekre vonatkoznak. Kereskedelmi célú felhasználás esetén egyedi árajánlatért keress elérhetőségeim egyikén.

- A válogatásra szánt nézőképeket vízjelezve küldöm. Vízjelre azért van szükség, mert gyakran ezeket a képeket retusálás előtt publikálják a megrendelők és nem tüntetik fel, hogy nyers/félkész kép. Egy fotósra azonban nem vet jó fényt, ha félkész képeit publikálják, mivel az így látott kép még nem a végeredmény.

- A fizetés a helyszínen történik készpénzben számla ellenében, vagy a fotózást megelőzően előre utalással.

- Amennyiben a fotózás után több kép tetszik, mint amennyi a csomag ajánlatban szerepelt, kérhetsz plusz képeket. Ennek díjáról előre utalásos számlát állítok ki. Az összeg beérkezte után kezdem el a képek retusálását.

- Az oldalon feltüntetett árak bruttó árak, a szolgáltatás alanyi ÁFA mentes.

- Fizetéskor a végösszegből levonásra kerül a már kifizetett foglaló.

- A fotózásról a számla a fotózás napján kerül kiállításra.

 

Kiválasztom a csomagot


Amit még érdemes tudnod

 

A diszkréció kérdése

 

Az általam készített fotók csak a Te fotóid lesznek. A fotózás alatt a Rólad készült összes kép kizárólag a Te tulajdonod. A fotózás teljes anyagára 99,8% diszkréciót vállalok. Vagyis a Rólad készült képek egyike sem jelenik meg sehol sem, a Te írásos engedélyed nélkül. A fotókra vállalt diszkréció pontos részleteit a fotózás megkezdése előtt a szerződében is lefektetjük.

 

A fotózás kellékeinek kérdése

 

A szolgáltatás a sminkest, a haj igazítást és a fotózáshoz a PRIME stúdió választása esetén a helyszínt foglalja magában. Ha szeretnéd, stylist segítségét is igénybe tudjuk venni, aki segít kiválasztani saját ruháid közül a legalkalmasabbakat. A fotózáshoz Neked kell gondoskodnod a megálmodott fotó témájába vágó ruhákról és extra kellélekről. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen az igazán profi fotó alapja nem a sokféle ruha, hanem Te, a kreatív ötletek, és a profi fotózási technikák. Már pár ruhával is sok különleges és egyedi fotót lehet alkotni.

 

Árak

Kapcsolat

Keress minket bizalommal!

Ne maradj le, kérj ajánlatot most!

Kattints a személyre szabott profi fotós megoldásokért.

Kattints ide
page_modul: