Editorial


Egy különleges fotósorozat, ami egy divatmagazinban is megállja a helyét

 

Extravagáns, meghökkentő, kreatív vagy sokkoló fotókat szeretnél, amik akár egy menő divatlap címlapján is megállnák a helyüket?

 

Az editorial fotósorozat több, mint egy egyszerű modell fotózás. Koncepcionális fotózás, ahol hangulatot termetünk és egyben történetet is mesélünk az elkészült képekkel. Igazi csapatmunka, ahol a stáb tagja közösen alkotnak az ötleteléstől egészen a kész végeredményig.

 

Gyere, és alkossunk együtt, hogy olyan látványos és profi editorial képek szülessenek, amik mellett senki nem tud elmenni szó nélkül!

 

 

Vágjunk bele!


Különleges látványvilág, egyedi ötletek 

 

Az editorial fotózás során megvalósulhatnak akár a legmerészebb elképzelések is, a lehetőségeknek csupán a képzelet szabhat határt. A különleges styling, az egyedi elképzelések, az ideális pózok és beállítások és a profi fotózási technikák az elkészült fotókon keresztül egységet alkotva képesek közvetíteni a megfogalmazott üzenet.

 

Egy jól átgondolt és kivitelezett editorial sorozat remekül működik úgy élesben a magazinok oldalain, mint modellek protfóliójában, szemléltetve a fényképezőgép előtt álló személy egyedi, utánozhatatlan karakterét.

 

Keress minket bizalommal akkor is, ha egy konkrét koncepciót szeretnél magas színvonalú képekkel prezentálni, ha még nincsen konkrét ötleted, csak azt tudod, hogy figyelemfelkeltő fotókat szeretnél, de akkor is, ha modellként szeretnéd portfóliódat bővíteni, és így magasabbra jutni a világot jelentő deszkákon! Egyet ígérhetek: a végeredményben biztosan nem fogsz csalódni!

 

 

Editorial árajánlat


Profi fotós, profi körülmények, nem csak modelleknek  


Az editorial fotózás Neked való, ha a modell pályára készülsz, vagy már gyakorló modell vagy és profi fotókra van szükséged, melyekkel valóban magadra irányíthatod a figyelmet.

 

Ezt a típusú fotózást azonban akkor is érdemes kipróbálnod, ha nem a modellek csillogó világába készülsz. Fantasztikus élményt jelenthet számodra akkor is, ha egyszerűen szeretnéd megtörni a hétköznapokat egy kivételes fotózással, vagy szeretnél magadról egy olyan sorozatot, amitől szó szerint mindenkinek leesik az álla. Élvezd a rád szegeződő figyelmet, engedd, hogy egy igazán egyedi fotózás segítségével megmutassuk, mennyire különleges vagy!

 

Mindegy, hogy profi modellként, vagy amatőrként jössz hozzám, biztos lehetsz benne, hogy én meglátom benned az utánozhatatlan egyedi szépséget. A témát illetően lehet saját ötleted, vagy kitalálhatjuk együtt is a stylingot, a végeredmény 100%-ig profi lesz!

 

 

Erre van szükségem

Nem vagy biztos a döntésedben?

 

Tekintsd meg korábbi editorial fotózásokon készült képeimet!

 

Galéria

Így zajlik a folyamat

 Az editorial fotózás történhet modell vagy cég megbízásából. A folyamat szerves része az előzetes egyeztetés, amikor minden részletet átbeszélünk telefonon, vagy e-mailben. Megtervezzük a látványvilágot, hangolódunk a moodra, átnézünk az ötletünkhöz passzoló, hasonló képeket, mood boardot készítünk inspirálódás céljából.

 A divatfotózás során nagyon fontos a koncepció meghatározása, melyhez igény esetén akár külső segítséget, stylistot, artdirektort is bevonhatunk.

 A felkészülést azzal is segítem, hogy előre elküldök egy dokumentumot, ami taglalja, hogyan érdemes felkészülni a fotózásra, mit érdemes, mit nem tanácsos vagy éppen tilos tenni a fotózás előtt, hogy a végeredmény majd valóban profi lehessen.

 A fotózás egy előre egyeztetett napon történik az általam üzemeltetett PRIME fotó stúdióban Budapesten, a Boráros téren. Kérésre választhatunk akár külső helyszínt is, de ennek leszervezését és költségeit a megrendelőnek kell vállalnia.

 A fotózás napján bemutatom egymásnak a stáb tagjait, és átbeszéljük a folyamat részleteit. Mikor már nem maradt megválaszolatlan kérdés, akkor kezdődhet a munka!

 Megtörténik a ruha kiválasztása, majd ehhez igazítva a profi smink és a profi frizura is elkészül. A smink és a frizura megalkotása átlagosan 1 - 1,5 órát vesz igénybe. Berendezzük a helyszínt a megálmodott hangulatnak megfelelően, kiválasztjuk a kellékeket.

 Nyugodt és oldott légkörben fotózunk, nem sietünk sehova! Mindent megteszünk azért, hogy a kamera előtt álló modell hamar komfortosan érezze magát a helyzetben és a legjobb formáját hozhassa!

 A fotózás alatt többször megigazítjuk a sminket és a hajat, hogy azok minden fotón hibátlanok legyenek. A megálmodott koncepció függvényében váltunk ruhát és készülhet új smink és haj is időközben.

 A fotózás után 1 munkanapon belül vízjelezve elküldöm az elkészült képeket, melyek közül a megrendelő kiválaszthatja a leginkább tetszőket. Ha igény van rá, ebben a folyamatban is szívesen segítek. Az utómunka a képek kiválasztásától számítva körülbelül két hetet vesz igénybe, tehát két héten belül elküldöm az elkészült képeket.


Néhány szó a profi retusálásról

 

Sok képen azt láthatja az alaposabb szemlélő, hogy egyszerűen el van mosva, a készítő így próbálta eltüntetni a bőrhibákat. Ezzel a technikával azonban a tónusok, pórusok, apró jellegzetességek is eltűnnek. Az általam készített és retusált képeken professzionális technikát alkalmazok, ami által az említett részletek megmaradnak. Anélkül varázsolom még tökéletesebbé a készített képeket, hogy a fényképezőgép előtt álló személy jellemző vonásai eltűnnének. Arra törekszem, hogy kiemeljem természetes szépséget, korrigáljam az esetleges hibákat, nem pedig arra, hogy plasztik hatást érjek el.

 

 

Ilyen képeket szeretnék

 

Ajándékutalvány

 

Szeretnéd meglepni párodat, testvéredet, gyermekedet, barátodat, vagy más szerettedet egy különleges élménnyel? Adj neki editorial fotózást ajándékba! Ezzel nem csak egy életre szóló élménnyel ajándékozhatod meg, de az itt készült képekre akár évtizedek múltán is büszkén tekinthet vissza...

 

BŐVEBBEN

Tudnivalók


- Minden editorial fotózás egyedi, így kizárólag a részletek ismeretében tudok pontos árajánlatot adni.

- Az időpont foglaláshoz szükséges, hogy bankszámlámra beérkezzen a foglaló összege. Ennek részleteit e-mailben egyeztetjük.

- Ha a fotózás előtt 10 napon belül mondod le azt, az általad befizetett foglaló elvész, kivéve, ha orvosi papír igazolja, hogy a fotózás betegség miatt maradt el. Amennyiben én mondom le a fotózást, a foglaló kétszeresét fizetem vissza, kivéve vis major helyzet esetén.

- A válogatásra szánt nézőképeket vízjelezve küldöm. Vízjelre azért van szükség, mert gyakran ezeket a képeket retusálás előtt publikálják a megrendelők és nem tüntetik fel, hogy nyers/félkész kép. Egy fotósra azonban nem vet jó fényt, ha félkész képeit publikálják, mivel az így látott kép még nem a végeredmény.

- A fizetés a helyszínen történik készpénzben számla ellenében, vagy a fotózást megelőzően előre utalással.

- Amennyiben a fotózás után több kép tetszik, mint amennyi az ajánlatban szerepelt, van lehetőség plusz képeket kérni. Ennek díjáról előre utalásos számlát állítok ki. Az összeg beérkezte után kezdem el a képek retusálását.

- Az árajánlatban szereplő árak bruttó árak, a szolgáltatás alanyi ÁFA mentes.

- Fizetéskor a végösszegből levonásra kerül a már kifizetett foglaló.

- A fotózásról a számla a fotózás napján kerül kiállításra.

 

 

Árajánlatot kérek


Amit még érdemes tudnod

 

A diszkréció kérdése

 

Az általam készített fotók a megrendelő tulajdonát képzik. A fotózás teljes anyagára 99,8% diszkréciót vállalok. Vagyis a megrendelésre készült divatfotók egyike sem jelenik meg sehol sem, a megrendelő írásos engedélye nélkül. A fotókra vállalt diszkréció pontos részleteit a divatfotózás megkezdése előtt a szerződében is lefektetjük.

 

A fotózás kellékeinek kérdése

 

A szolgáltatás a sminkest, a fodrászt és a fotózáshoz a PRIME stúdió választása esetén a helyszínt foglalja magában. Ha stylist vagy artdirektor segítségére is szükség van, azt külön költségtérítés ellenében tudjuk biztosítani. Az editorial fotózás megrendelőjének kell gondoskodnia a megálmodott fotósorozat témájába vágó ruhákról, kiegészítőkről és extra kellélekről. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen az igazán profi fotó alapja nem a sok ruha és kellék, hanem a kreatív ötletek, és a profi fotózási technikák. Már pár ruhával is sok különleges és egyedi editorial fotót lehet alkotni.

 

 

Árajánlat kérés

Kapcsolat

Keress minket bizalommal!

Ne maradj le, kérj ajánlatot most!

Kattints a személyre szabott profi fotós megoldásokért.

Kattints ide
page_modul:
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.