Divat fotózás


Művészi szenvedéllyel meséljük el egyedi karaktered történetét


A divatfotózás a kreatív projektek szerelmeseinek való, azoknak, akik életre akarják kelteni az álmaikat egy magazin minőségű anyag elkészülésének segítségével. Itt az egyedi koncepciókon, különleges karaktereken, ambiciózus ötleteken, a fantázia szárnyalásán van a hangsúly. 

 

divatfotózás csapatmunka, a koncepciót közösen alakítjuk ki, amelyet a modell fog közvetíteni a fotók által. A hangsúly a divatcikkre kerül, ugyanakkor fontosnak tartjuk az egyedi és minőségi szemléltetést, a kreatív prezentációt.

 

Az adott ötlethez összeállított tervezői ruhák, a profi smink, haj és a hangulatnak megfelelő modellpózok teszik igazán különlegessé ezt a fotózást. Nem számít, hogy mennyire egyszerű vagy extravagáns az elképzelés, hogy műteremben vagy a természetben zajlik a folyamat, a kivitelezés egy divatmagazinban és annak címlapján is megállja majd a helyét.

 

Vágjunk bele


Divatfotók éles felhasználására, vagy kedvtelésből 


A divatfotók magávalragadó hangulatuknak köszönhetően sokat elárulhatnak a megrendelő szemléletmódjáról, üzenetéről, értékrendjéről egyaránt. Az egy sorozatba tartozó képek koncepcionálisan kapcsolódnak, és szavak nélkül mesélnek történeket.

 

Egy jól komponált és profin kivitelezett divatfotó sorozat remekül működik úgy élesben a magazinok oldalain, mint modellek protfóliójában szemléltetve a fényképezőgép előtt álló személy egyedi, utánozhatatlan karakterét.

 

Keress minket bizalommal akkor is, ha egy terméket, koncepciót szeretnél magas színvonalú képekkel prezentálni, de akkor is, ha modellként szeretnéd portfóliódat bővíteni, magasabbra jutni a világot jelentő deszkákon! Egyet ígérhetek: a végeredményben biztosan nem fogsz csalódni!

 

Divatfotózás árajánlat


Profi fotós, profi körülmények, nem csak modelleknek  


Ha arról álmodozol, hogy kezdőként profiktól sajátíthatod el a modellkedés alapjait, akkor érdemes lehet kipróbálnod magad egy divatfotózáson is. Ez a profi fotós anyag referenciát adhat neked az általad kiválasztott modellügynökségekhez. Egy profi divatfotó sorozattal akár az ügynökségek weboldalára is felkerülhetsz, és így közelebb juthatsz életed első, valódi modell megbízásához.

 

A profi divatfotó szerves része lehet a modell portfóliónak, de arra is remek lehetőség, ha csupán szeretnéd egy izgalmas élménnyel megtörni a hétköznapok monotonitását, vagy örülnél néhány igazán profi fotónak, amire akár évtizedek múlva is büszkén tekinthetsz vissza. Nálunk minden esetben jó kezekben leszel, hiszen profi stáb fog körbe venni, és készséggel instruálunk majd a legmegfelelőbb végeredmény érdekében.

 

Mindegy, hogy profi modellként, vagy amatőrként jössz hozzám, biztos lehetsz benne, hogy én meglátom benned az utánozhatatlan egyedi szépséget. A témát illetően lehet saját ötleted, vagy kitalálhatjuk együtt is a stylingot, a végeredmény 100%-ig profi lesz!

 

Erre van szükségem

Nem vagy biztos a döntésedben?

 

Tekintsd meg a korábbi divatfotózásokon készült képeimet!

 

GALÉRIA

Így zajlik a folyamat

  •  A divat fotózás történhet modell vagy cég megbízásából. A folyamat szerves része az előzetes egyeztetés, amikor minden részletet átbeszélünk telefonon, e-mailben vagy egy személyes találkozó alkalmával. Megtervezzük a látványvilágot, hangolódunk a moodra, átnézünk az ötletünkhöz passzoló, hasonló képeket, mood boardot készítünk inspirálódás céljából.
  •  A divatfotózás során nagyon fontos a koncepció meghatározása, melyhez igény esetén akár külső segítséget, stylistot, artdirektort is bevonhatunk.
  •  A felkészülést azzal is segítem, hogy előre elküldök egy dokumentumot, ami taglalja, hogyan érdemes felkészülni a fotózásra, mit érdemes, mit nem tanácsos vagy éppen tilos tenni a fotózás előtt, hogy a végeredmény majd valóban profi lehessen.
  •  A fotózás egy előre egyeztetett napon történik az általam üzemeltetett PRIME fotó stúdióban Budapesten, a Boráros téren. Kérésre választhatunk akár külső helyszínt is, de ennek leszervezését és költségeit a megrendelőnek kell vállalnia.
  •  A fotózás napján bemutatom egymásnak a stáb tagjait, és átbeszéljük a folyamat részleteit.
  •  Mikor már nem maradt megválaszolatlan kérdés, akkor kezdődhet a munka!
  •  Megtörténik a ruha kiválasztása, majd ehhez igazítva a profi smink és a profi frizura is elkészül. A smink és a frizura megalkotása átlagosan 1 - 1,5 órát vesz igénybe. Berendezzük a helyszínt a megálmodott hangulatnak megfelelően, kiválasztjuk a kellékeket.
  •  Nyugodt és oldott légkörben fotózunk, nem sietünk sehova! Mindent megteszünk azért, hogy a kamera előtt álló modell hamar komfortosan érezze magát a helyzetben és a legjobb formáját hozhassa!
  •  A fotózás alatt többször megigazítjuk a sminket és a hajat, hogy azok minden fotón hibátlanok legyenek. A megálmodott koncepció függvényében váltunk ruhát és készülhet új smink és haj is időközben.
  •  A fotózás után 1 munkanapon belül vízjelezve elküldöm az elkészült képeket, melyek közül a megrendelő kiválaszthatja a leginkább tetszőket. Ha igény van rá, ebben a folyamatban is szívesen segítek. Az utómunka a képek kiválasztásától számítva körülbelül két hetet vesz igénybe, tehát két héten belül elküldöm az elkészült képeket.


Néhány szó a profi retusálásról

 

Sok képen azt láthatja az alaposabb szemlélő, hogy egyszerűen el van mosva, a készítő így próbálta eltüntetni a bőrhibákat. Ezzel a technikával azonban a tónusok, pórusok, apró jellegzetességek is eltűnnek.

Az általam készített és retusált képeken professzionális technikát alkalmazok, ami által az említett részletek megmaradnak.

Anélkül varázsolom még tökéletesebbé a készített képeket, hogy a fényképezőgép előtt álló személy jellemző vonásai eltűnnének. Arra törekszem, hogy kiemeljem természetes szépséget, korrigáljam az esetleges hibákat, nem pedig arra, hogy plasztik hatást érjek el.

 

 

Ilyen képeket szeretnék

Ajándékutalvány

 

Szeretnéd meglepni párodat, testvéredet, gyermekedet, barátodat, vagy más szerettedet egy különleges élménnyel?

Adj neki divatfotózást ajándékba!

Ezzel nem csak egy életre szóló élménnyel ajándékozhatod meg, de az itt készült képekre akár évtizedek múltán is büszkén tekinthet vissza...

 

BŐVEBBEN

 

 

Tudnivalók

 

- Minden divatfotózás egyedi, így kizárólag a részletek ismeretében tudok pontos árajánlatot adni.

- Az időpont foglaláshoz szükséges, hogy bankszámlámra beérkezzen a foglaló összege. Ennek részleteit e-mailben egyeztetjük.

- Ha a fotózás előtt 10 napon belül mondod le azt, az általad befizetett foglaló elvész, kivéve, ha orvosi papír igazolja, hogy a fotózás betegség miatt maradt el. Amennyiben én mondom le a fotózást, a foglaló kétszeresét fizetem vissza, kivéve vis major helyzet esetén.

- A válogatásra szánt nézőképeket vízjelezve küldöm. Vízjelre azért van szükség, mert gyakran ezeket a képeket retusálás előtt publikálják a megrendelők és nem tüntetik fel, hogy nyers/félkész kép. Egy fotósra azonban nem vet jó fényt, ha félkész képeit publikálják, mivel az így látott kép még nem a végeredmény.

- A fizetés a helyszínen történik készpénzben számla ellenében, vagy a fotózást megelőzően előre utalással.

- Amennyiben a fotózás után több kép tetszik, mint amennyi az ajánlatban szerepelt, van lehetőség plusz képeket kérni. Ennek díjáról előre utalásos számlát állítok ki. Az összeg beérkezte után kezdem el a képek retusálását.

- Az árajánlatban szereplő árak bruttó árak, a szolgáltatás alanyi ÁFA mentes.

- Fizetéskor a végösszegből levonásra kerül a már kifizetett foglaló.

- A fotózásról a számla a fotózás napján kerül kiállításra.

 


 

 

Amit még érdemes tudnod

 

A diszkréció kérdése

 

Az általam készített fotók a megrendelő tulajdonát képzik. A fotózás teljes anyagára 99,8% diszkréciót vállalok. Vagyis a megrendelésre készült divatfotók egyike sem jelenik meg sehol sem, a megrendelő írásos engedélye nélkül. A fotókra vállalt diszkréció pontos részleteit a divatfotózás megkezdése előtt a szerződében is lefektetjük.

 

A fotózás kellékeinek kérdése

 

A szolgáltatás alap esetben a sminkest, a fodrászt és a fotózáshoz a PRIME stúdió választása esetén a helyszínt foglalja magában. Ha stylist vagy artdirektor segítségére is szükség van, azt külön költségtérítés ellenében tudjuk biztosítani. A divatfotózás megrendelőjének kell gondoskodnia a fotózáson használt ruhákról, kiegészítőkről és extra kellélekről. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen az igazán profi fotó alapja nem a sok kellék, hanem a kreatív ötletek, és a profi fotózási technikák. Már pár ruhával is sok különleges és egyedi divatfotót lehet alkotni.

 

Árajánlatkérés

 

 

Kapcsolat

Keress minket bizalommal!
page_modul: