18-icon-tv-hungary-svg.png

Elmúltál már 18 éves?

Akt / Fehérnemű


Nincs ok a szemérmességre! Itt jó kezekben vagy!

 

Szükséged van néhány ízléses fehérneműs- vagy akt képre a portfóliódban? Esetleg meglepnéd szerelmedet vagy önmagadat egy profi és lenyűgöző fotósorozattal, amit évtizedek múlva is szívesen nézegethetsz?

 

Itt az alkalom, hogy kilépj a komfort zónádból! Nálunk támogató és tapasztalt közegben, profi szakemberek segítségével mutathatod meg legjobb formádat! Segítünk megalkotni a tökéletes hangulatot és látványt, elérjük, hogy lenge öltözetben vagy akár teljesen meztelenül is kényelmesen érezd magad a fényképezőgép előtt és így garantáltan kihozzuk a rólad készült képekből a maximumot!

 

Tökéletesen komponált, minőségi képeket ígérünk neked, egy életre szóló élménnyel egybekötve!

 

 

 

Vágjunk bele!


Profi fotós, profi körülmények, nem csak modelleknek


Az akt- és fehérneműs fotózások során is, mint mindig, profi és tapasztalt stábbal dolgozunk. Nem csak arra ügyelünk, hogy a munkafolyamatok gördülékenyen menjenek végbe, de segítünk Neked abban is, hogyan lazulhatsz el a kamera előtt. A profi smink és haj, valamint az átgondolt koncepció segít neked, hogy valóban gyönyörűnek érezhesd magad és hidd el, ez később a képeken is látszik majd!

 

Mindegy, hogy profi modellként, vagy amatőrként jössz hozzám, biztos lehetsz benne, hogy én meglátom benned az utánozhatatlan, egyedi szépséget.

 

A témát illetően lehet saját ötleted, vagy kitalálhatjuk együtt is a stylingot, de egy biztos: a végeredmény 100%-ig profi lesz!

 

 

Erre van szükségem

Nem vagy biztos a döntésedben?

 

Tekintsd meg a korábbi akt- és fehérneműs fotózásokon készült képeimet!

 

Galéria

Így zajlik a folyamat

 Az Akt- és fehérneműs fotózás folyamatának szerves része, az előzetes egyeztetés, amikor minden részletet átbeszélünk telefonon, vagy e-mailben. Megtervezzük a látványvilágot, hangolódunk a moodra, átnézünk az ötletünkhöz passzoló, hasonló képeket, mood boardot készítünk inspirálódás céljából.

 A felkészülést azzal is segítem, hogy előre elküldök neked egy dokumentumot, ami taglalja, hogyan készülj fel a fotózásra, mit érdemes, mit nem tanácsos vagy éppen tilos tenned a fotózás előtt, hogy a végeredménnyel majd valóban elégedett lehess.

 A fotózás egy előre egyeztetett napon történik az általam üzemeltetett PRIME fotó stúdióban Budapesten, a Boráros téren. Kérésedre választhatunk akár külső helyszínt is, de ennek leszervezését és költségeit Neked kell vállalnod.

 A fotózás napján érkezéskor körbe vezetlek, bemutatlak a munkatársaimnak, és átbeszéljük a folyamat részleteit. Mikor már nem maradt megválaszolatlan kérdésed, akkor kezdődhet a munka!

 Megtörténik a ruha, fehérnemű vagy kellékek kiválasztása, majd ehhez igazítva a profi smink és a profi frizura is elkészül. A smink és a frizura megalkotása átlagosan 1 - 1,5 órát vesz igénybe. Berendezzük a helyszínt a megálmodott hangulatnak megfelelően.

 Ezután, ha szükséged van rá, tanácsokkal látlak el, hogyan pózolj a kamera előtt, hogy valóban a legelőnyösebb oldaladat mutathassuk meg, és oldottan, fesztelenül érezhesd magad.

 Nyugodt és oldott légkörben fotózunk, nem sietünk sehova! Mindent megteszünk azért, hogy hamar komfortosan érezd magad a helyzetben és a legjobb formádat hozhasd!

 A fotózás alatt többször megigazítjuk a sminkedet és a hajadat, hogy azok minden fotón hibátlanok legyenek. A választott csomag függvényében váltunk ruhát és készülhet új smink és haj is időközben.

 A fotózás után 1 munkanapon belül vízjelezve megkapod az elkészült képeket, melyek közül kiválaszthatod a Neked leginkább tetszőket. Ha szeretnéd, ebben szívesen a segítségedre leszek. Az utómunka a képek kiválasztásától számítva körülbelül két hetet vesz igénybe, tehát két héten belül megkapod az elkészült képeket.


Néhány szó a profi retusálásról

 

Sok képen azt láthatja az alaposabb szemlélő, hogy egyszerűen el van mosva, a készítő így próbálta eltüntetni a bőrhibákat. Ezzel a technikával azonban a tónusok, pórusok, apró jellegzetességek is eltűnnek. Akt- és fehérneműs fotók esetében ez még látványosabb, így a profi utómunka sokat emelhet az elkészült képek színvonalán. Az általam készített és retusált képeken professzionális technikát alkalmazok, ami által az említett részletek megmaradnak. Anélkül varázsolom még tökéletesebbé a Rólad készített képet, hogy a Rád jellemző vonások eltűnnének. Arra törekszem, hogy kiemeljem természetes szépségedet, korrigáljam az esetleges hibákat, nem pedig arra, hogy plasztik hatást érjek el.

 

 

Ilyen képeket szeretnék

Csomagok és árak

 

Hogy megkönnyítsem számodra az ideális szolgáltatás kiválasztását, összeállítottam néhány csomagot. A csomag választás során a következő szempontokat érdemes figyelembe venned:

- Mennyi ideig szeretnél modellként pózolni?

- Hány darab profi akt-, vagy fehérneműs fotó főszereplője akarsz lenni?

- Hány különböző stylingot akarsz ehhez használni?

Természetesen a szolgáltatási csomagok nincsenek kőbe vésve, ha valami egészen egyedit és személyre szabottat szeretnél, akkor az is megoldható. Vedd fel velem a kapcsolatot, biztos vagyok benne, hogy együtt megtaláljuk a Neked való megoldást, és meg tudjuk valósítani az elképzeléseid!

 

Csomagajánlatok

Kapcsolat

 

Ajándékutalvány

 

Szeretnéd meglepni párodat, testvéredet, gyermekedet, barátodat, vagy más szerettedet egy különleges élménnyel? Adj neki profi Akt-vagy fehérneműs fotózást ajándékba! Ezzel nem csak egy életre szóló élménnyel ajándékozhatod meg, de az itt készült képekre akár évtizedek múltán is büszkén tekinthet vissza...

 

BŐVEBBEN

 

Tudnivalók

- Az időpont foglaláshoz szükséges, hogy bankszámlámra beérkezzen a foglaló összege. Ennek részleteit e-mailben egyeztetjük.

- Ha nem jössz el a fotózásra, vagy a fotózás előtt 10 napon belül mondod le azt, az általad befizetett foglaló elvész, kivéve, ha orvosi papírt mutatsz arról, hogy valóban beteg voltál. Amennyiben én mondom le a fotózást, a foglaló kétszeresét fizetem Neked vissza, kivéve vis major helyzet esetén.

- Az ajánlatban feltüntetett árak magánhasználatú képekre vonatkoznak. Kereskedelmi célú felhasználás esetén egyedi árajánlatért keress elérhetőségeim egyikén.

- A válogatásra szánt nézőképeket vízjelezve küldöm. Vízjelre azért van szükség, mert gyakran ezeket a képeket retusálás előtt publikálják a megrendelők és nem tüntetik fel, hogy nyers/félkész kép. Egy fotósra azonban nem vet jó fényt, ha félkész képeit publikálják, mivel az így látott kép még nem a végeredmény.

- A fizetés a helyszínen történik készpénzben számla ellenében, vagy a fotózást megelőzően előre utalással.

Amennyiben a fotózás után több kép tetszik, mint amennyi a csomag ajánlatban szerepelt, kérhetsz plusz képeket. Ennek díjáról előre utalásos számlát állítok ki. Az összeg beérkezte után kezdem el a képek retusálását.

- Az oldalon feltüntetett árak bruttó árak, a szolgáltatás alanyi ÁFA mentes.

Fizetéskor a végösszegből levonásra kerül a már kifizetett foglaló.

- A fotózásról a számla a fotózás napján kerül kiállításra.

 

Kiválasztom a csomagot

Amit még érdemes tudnod

 

A diszkréció kérdése

 

Az általam készített fotók csak a Te képeid lesznek. Az Akt- és fehérneműs fotózás különleges diszkréciót kíván meg, így a fotózás alatt a Rólad készült összes kép kizárólag a Te tulajdonod. A fotózás teljes anyagára 100 % diszkréciót vállalok. Vagyis a Rólad készült fotók egyike sem jelenik meg sehol sem, a Te írásos engedélyed nélkül. A fotókra vállalt diszkréció pontos részleteit a fotózás megkezdése előtt, a szerződében is lefektetjük.

 

A fotózás kellékeinek kérdése

 

A szolgáltatás a sminkest, a fodrászt és a fotózáshoz a PRIME stúdió választása esetén a helyszínt foglalja magában. Ha szeretnéd, stylist segítségét is igénybe tudjuk venni, aki segít kiválasztani az általad hozott ruhák, fehérneműk és kellékek közül a legalkalmasabbakat. Az Akt- vagy fehérneműs fotózáshoz Neked kell gondoskodnod a megálmodott fotósorozat témájába vágó ruhákról és extra kellélekről. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen az igazán profi fotó alapja nem a sok ruha, hanem Te, a kreatív ötletek, és a profi fotózási technikák. Már pár ruhával vagy kiegészítővel is sok különleges és egyedi fotót lehet alkotni.

 

 

Akt- és fehérneműs fotózás árak

Kapcsolat

Keress minket bizalommal!

Ne maradj le, kérj ajánlatot most!

Kattints a személyre szabott profi fotós megoldásokért.

Kattints ide
page_modul:
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.