A divatfotózás a kreatív projektek szerelmeseinek való, azoknak, akik életre akarják kelteni az álmaikat egy magazin minőségű anyag keretében. Itt az egyedi koncepciókon, különleges karaktereken, ambiciózus ötleteken, a fantázia szárnyalásán van a hangsúly. Divatfotózáson egy egész kreatív team gondoskodik arról, hogy megszülethessen az elképzelés: sminkes, fodrász, stlyist, a megrendelő, igény esetén art director és a fotós dolgozik össze. A stáb által, az adott editorial ötletéhez összeállított tervezői ruhák, smink, haj és a hangulatnak megfelelő modell pózok teszik igazán különlegessé ezt az alkalmat. Nem számít, hogy mennyire egyszerű vagy extravagáns az elképzelés, hogy műteremben vagy a természetben zajlik, a kivitelezés egy divatmagazinban és annak címlapján is megállja a helyét.

Ha arról álmodozol, hogy kezdőként elsajátítsd a modellkedés alapjait, akkor érdemes kipróbálnod magad egy divatfotózáson. Ez a profi fotós anyag mind tapasztalatot, mind referenciát ad neked az általad kiválasztott modellügynökségekhez, hiszen már túl leszel az első fotózásodon kezdő modellként. Ezzel akár az ügynökség weboldalára is felkerülhetsz, egyre közelebb kerülve életed első modell munkájához. Tökéletes kezdő fotózás lehet tehát egy modell portfolió építéséhez és természetesen akkor is, ha ki szeretnéd próbálni magad a kamera előtt. Egyik esetben sem kell megijedned, hiszen profi stáb fog körbevenni, aki készséggel instruál majd a legmegfelőbb végeredmény elkészítéséhez, sőt a fotózás előtt egy útmutató dokumentumot is kapsz gyakorláshoz a gördülékenyebb munka érdekében. Ha megfelelő szakembereket választasz, nem kell modellnek lenned ahhoz, hogy gyönyörű képek készüljenek rólad. Ha a fotózás után úgy döntesz, mégsem a modellkedés a te világod, megspóroltál magadnak egy szerződés bontást és közben mégis csodás képekkel gazdagodtál.

A divatfotózás csapatmunka, a koncepciót közösen alakítjuk ki, amelyet a modell fog közvetíteni a fotók által. A modell karakterét a megálmodott téma alapján választjuk ki, a hozzá passzoló moodboard (fotók, rajzok, akár festmények kollázsa, amelyek tükrözik az adott fotózás hangulatát) elkészítésével gyűjtünk inspirációt, a ruhákra, pózokra, sminkre és hajra. Divatfotózás esetében minden alkalom teljesen egyedi, mindegyik külön történetet mesél el, ahol mindannyian művészi szenvedéllyel alkotunk.

További kérdés esetén vedd fel velem a kapcsolatot!