Céges fotózás

Miben lehetünk a segítségedre?

Üzleti portré fotózás egyénileg
Üzleti portré fotózás egyénileg
részletek
Üzleti portré fotózás vállalkozásoknak
Üzleti portré fotózás vállalkozásoknak
részletek
Üzleti portré fotózás nagyvállalatoknak
Üzleti portré fotózás nagyvállalatoknak
részletek

Egy üzleti portré sokkal többet árulhat el rólad, mint azt gondolnád...

A mai impulzusokkal teli, rohanó világban a másodperc tört része áll csak rendelkezésedre ahhoz, hogy jó benyomást tegyél másokra. Azt, hogy mi alapján ítélnek meg, persze sok minden befolyásolhatja, de ha nincs mód a személyes találkozóra, a bemutatkozásodat egy kép segítségével is megteheted. Ilyenkor persze nincsenek se gesztusok, se hang, se mimika, így a bizalom, a szimpátia elnyerése is sokkal nehezebb feladat. Ebben a helyzetben szinte biztosan a kép alapján fog eldőlni, hogy meghallgatják-e majd a mondanivalódat.

Egy profi fotós által készített portré nem csak legjobb formádban mutathat meg Téged, de segít, hogy szavak nélkül is meggyőzz másokat a hitelességedről, igényességedről. A jól megvalósított fotó, legyen szó akár álláskeresésről, publikációról, PR megjelenésről vagy egy egyszerű bemutatkozásról, nagy mértékben segíthet Téged a célod elérésében.

 

Így zajlik a fotózás

Neked is szükséged van profi üzleti portréra, ha...

Álláskereső vagy
Business szférában dolgozol
Reprezentatív megjelenésre van szükséged
Szakmai publikációt teszel közzé
PR megjelenések várnak rád
Van LinkedIn profilod, vagy még nincs, de szeretnél
Meggyőző bemutatkozást szeretnél a weboldaladra
Személyes márkát építesz

 

Üzleti portré fotózás vállalkozások számára

Vállalati szinten ma már elengedhetetlenül fontos az egységes és nívós megjelenés, a csapat tagjainak méltó bemutatása és prezentálása. A sokszor kiélezett konkurencia harcban a legapróbb részlet is eldöntheti, ki lehet a végső befutó egy adott megbízásra, és a bizalom elnyeréséhez vezető út fontos mérföld köve a felület, ahol a csapat tagjait megismerhetik a leendő ügyfelek, megbízók, megrendelők.

 

De nem csak a weboldalon, számos más területen is felhasználhatók az egységes, jó minőségű biznisz portrék, mint például céges e-mailek aláírásában, marketing anyagokban vagy nyomtatott formátumokban.

 

Egységes arculattal, jó minőségű fotókkal prezentálhatjuk továbbá a munkafolyamatokat, a munkahelyi légkört, de akár egyedi, jó hangulatú csoportképek is készülhetnek a vállalkozás csapatáról.

 

Egy olyan vállalkozáshoz, ahol a munkatársak igényes fotók segítségével mutatkoznak be, a munkanapok hangulata érzékletes bemutatásra kerül, új munkavállalók is szívesebben jelentkeznek. A jó minőségű és bizalomgerjesztő portrék a csapat tagjairól egyben a vállalkozás hozzáállásáról, precizitásáról és igényességéről is tanúbizonyságot tesznek.

 

CÉGES FOTÓZÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Üzleti portré fotózás nagyvállalatok számára

 

Professzionális felszereltségünk és a fotózás területén szerzett széles körű tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy akár kifejezetten nagy vállaltok, esetenként többszáz fős dolgozói állományát is hatékonyan, gördülékenyen és valóban profi módon örökítsük meg.

 

A nagy létszámú fotózások kifejezetten nagy szervezettséget igényelnek, így már a kapcsolatfelvétel és igények egyeztetése során is nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati részletek tisztázására, a felkészülés fontosságának hangsúlyozására, valamint az egyéni igények konkretizálására. Egy ideális nagyvállalati céges fotózás szerintünk jól szervezett, időhatékony, de közben a céges, valamint az egyéni elégedettségre is fókuszál. Az oldott hangulat sok esetben jelenti a tökéletes végeredmény zálogát, ügyfeleink nem csak professzionális munkavégzésre, de élményközpontú hozzáállásra is számíthatnak.

 

A fotózás folyamatát a képek felhasználási célja is befolyásolja, hisz az üzleti portrék sok esetben marketing, PR, HR, vagy egyéb más célból is bemutatásra kerülnek. Vannak olyan minőségi követelmények, melyekből semmilyen körülmények között nem engedünk, így garantálva, hogy minden esetben kifogástalan munkát adhassunk ki kezünkből. A tökéletes fotók elkészülésének érdekében segítséget nyújtunk a felkészüléshez, profi stábot biztosítunk a hölgyek és urak külsejének megszépítéséhez, valamint részletes utómunkával, retusálással tesszük a képeket valóban profivá.

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Céges Portré fotózás lépésről lépésre

A fotózás történhet a helyszínen, vagy a Prime studió profi körülményei között.
Az előkészületeket egy lista megküldésével tesszük könnyebbé mindenki számára.
A fotózás struktúrált rendszerben zajlik, hatékonyan dolgozunk, mégis jó hangulatban.
Az elkészült képeket közösen válogatjuk ki mindenkivel, ügyelve az egyéni elégedettségre.
A professzionálisan retusált képeket 6-12 munkanapon belül küldjük meg megbízóinknak.

Erről bővebben...

A kapcsolatfelvételt követően első lépésként egyeztetjük az igényeket, a fotók későbbi célját és prezentáljuk az általunk kínált lehetőségeket.

Mivel minden helyzet és megrendelés egyedi, így javaslatokat teszünk a szerintünk szükséges szolgáltatásokra, de az is előfordulhat, hogy lebeszélünk valakit egyes megrendelni kívánt elemekről, hiszen a célunk nem a minél több szolgáltatás értékesítése, sokkal inkább a hatékony munkavégzés és a tökéletes végeredmény.

A folyamat során nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi igények kielégítésére, de minél nagyobb a létszám, annál inkább válik fontossá a struktúrált és előre átgondolt rendszer, melynek köszönhetően egy nap alatt akár 6    0 ember tökéletes portréfotóját is képesek vagyunk elkészíteni. Az egyéni megbízások ezzel szemben természetesen nagyobb teret biztosítanak a spontaneitásra és a hirtelen támadt ötletek megvalósítására.

Az ideális képek kiválasztását követően következik az utómunka. Bár az alapvető koncepció a természetesen előnyös megjelenés bemutatása, ugyanakkor profi photoshop technikák segítségével a bőrhibák minden esetben javításra kerülnek és a képek színeit is optimalizáljuk. A fotózástól számítva, a képek darabszámának függvényében, maximum 6-12 munkanapon belül megküldjük a kész fotókat megrendelőink számára.

 

Céges fotózás árak

Így készülj fel a céges fotózásra!

Amit mindenképp: 

 • Válogasd össze a fotózáshoz szükséges ruhákat. Inkább többet, mint amennyi szükséges, segítünk választani!
 • Látogass el a fotózás előtti napokban fodrászhoz, borbélyhoz, legyen olyan a megjelenésed, ami valóban magabiztossá tesz
 • Gyakorolj a tükör előtt, ezzel megabiztosabbá válhatsz! Természetesen segítünk a legelőnyösebb pózt megtalálni.
 • A fotózás előtti este pihend ki magad, hogy megjelenésed friss legyen, ne legyenek mély karikák a szemed alatt és ne legyél gyűrött!

Amit semmiképp: 

 • Ne menj a fotózás előtti 1-2 napban már szoláriumba, kozmetikushoz, plasztikai sebészhez még kisebb beavatkozásra se!
 • Ne tartózkodj a tűző napon a fotózás előtti napokban, mert a strandon vagy síelés közben szerzett bőrpírt profi photoshoppal sem lehetséges teljesen eltüntetni!
 • Ne végezz olyan sportot, ami közben megsérülhetsz, mert ez a képen is látszani fog!
 • Ne válassz túlzottan színes, apró mintás, nagy márkajelzéses ruhákat, mert nem lesznek szépek a képen!

A fotózás során általunk biztosított szolgáltatások lehetnek:

Műtermi helyszín
Helyszíni kiszállás
Többféle kompozíció
Többféle háttér
Profi sminkes
Stílustanácsadás saját ruhatárból
Profi utómunka
Többféle file formátum

 

Kockázatmentes döntés

Olyan biztosak vagyunk munkánk sikerességében, hogy bátran vállalunk 100 %-os pénzvisszafizetési garanciát!

Amennyiben a fotózás végéig egyetlen olyan nyers fotó sem születik, mellyel elégedett lennél, azonnal a helyszínen visszafizetjük a fotózás díját!

Nincs apróbetű.

Üzleti portré fotózás árak

Üzleti Luxx
129 900 Ft
3 ruhában 5 fotó

3 ruhában
már sok arcod megmutathatod!

 • 5 db Prémium retusált kép
 • Sminkes díja az árban!
 • AJÁNDÉK fekete-fehér képek
 • AJÁNDÉK webre optimalizált képek
Ajánlott csomag
Üzleti Pro
99 900 Ft
2 ruhában 3 fotó

Több öltözék,
több stílusú fotó!

 • 3 db Prémium retusált kép
 • Sminkes díja az árban!
 • AJÁNDÉK fekete-fehér képek
 • AJÁNDÉK webre optimalizált képek
Üzleti Basic
79 900 Ft
1 ruhában 2 fotó

Mutasd meg magad
a legjobb szettedben!

 • 2 db Prémium retusált kép
 • Sminkes díja az árban!
 • AJÁNDÉK fekete-fehér képek
 • AJÁNDÉK webre optimalizált képek

Akik már minket választottak

Helyszín és időpont

 

Megbízóink igényeinek és elképzeléseinek függvényében a fotózás történhet helyszínen, de lehetőség van profi műtermi fotózásra is saját műtermünkben, a Prime stúdióban!

Az egyeztetések során javaslatot teszünk az ideális helyszínre, és az időpontot is úgy igyekszünk meghatározni, hogy az illeszkedjen az ügyfeleink életviteléhez, csak minimálisan zavarja meg a vállalkozások munkarendjét.

 

MEGRENDELEM

A profi üzleti fotózás sikere a részletekben rejlik!

Túlzás nélkül, magabiztosan állíthatjuk, hogy ha minket választasz saját vagy teljes csapatod céges fotóinak elkészítésére, nem csak nagyszerű végeredménnyel, de gördülékeny és professzionális teljes folyamattal fogsz szembesülni.

Nálunk minden egyes fotózás addig tart, míg a fotózott személy meggyőződéssel tudja kiválasztani az előre egyeztetett darabszámú fotót. Igaz ez akkor is, ha csak egy valakit fotózunk, de akkor is, ha több tíz modellel állunk szemben. Eredményességünket persze nem bízzuk a véletlenre, hiszen nem csak profi fotós és magas színvonalú technikai felszereltség, de a tökéletes végeredményt elősegítő, ügyes kezű sminkes is dolgozik velünk, aki nőket és férfiakat egyaránt megfelelően képes kisminkelni a profi céges fotó elkészüléséhez.

Lényeges tisztáznunk, hogy a látni vágyott végeredmény elérésében nem pusztán a kamera mögött, de a kamera előtt is fontos követelményeknek kell megfelelni. Vannak olyan alapvető hibák és tényezők, melyeken a legalaposabb photoshop utókezelés sem képes segíteni. Erről részletesebben ITT olvashatsz.

A szakmában eltöltött sok év, a megannyi lebonyolított kisebb és nagyobb volumenű fotózás tapasztalata és a velünk dolgozó tettre kész csapat mind-mind hozzájárulnak a minden igényt kielégítő eredmény megszületéséhez.

Portré fotózás - üzleti portré fotózás Budapesten

Ha szeretnél magadról letisztult, a legjobb vonásaidat kiemelő profi arcképeket készíttetni, akkor portré fotózáson a helyed. A rólad készült képek hozzátartoznak a személyed hitelességéhez, ami kiemelten fontos az üzleti életben. Legyen szó kezdő modell portfolió építéséről, önéletrajzról, Facebook, vagy Linkedin profilképről, az arcod az imidzsed egyik legalapvetőbb része. Mindenki a fényképedet nézi meg először, első benyomás kialakítására pedig sosincs még egy lehetőség. Egy profin elkészített üzleti portré igényességet, megbízhatóságot sugall, a lehető legjobb színben tüntet fel és a sikerességhez elengedhetetlen önbizalommal ruház fel.

Téged is várlak Budapest egyik legjobban felszerelt stúdiójában portré fotózásra, ahol profi fotós eszközökkel és 20 év szakmai tapasztalattal várlak, hogy a legjobb oldaladról mutathassalak be. A lámpaláz elkerülése érdekében a fotózás előtt részletes tájékoztatót küldök neked, hogyan készülj fel és mit hozz magaddal az alkalomra. A családias hangulatú, nyugodt légkörben zajló fotózás nagyjából egy-négy órát fog igénybe venni, a fotózás témájától és a beállásoktól függően.

Érkezés után sminkes kollégám emeli ki a legelőnyösebb vonásaidat, majd közösen kiválasztjuk az alkalomhoz és a személyiségedhez legjobban illő ruhát. A fotózás profi stúdió körülmények között zajlik, ám nem kell izgulnod, ha nincs kamera előtti tapasztalatod!

Instruálni foglak, hogy megtaláljuk a neked legmegfelelőbb beállításokat a legjobb végeredmény érdekében. A fotózás után kiválaszthatod a neked legjobban tetsző képeket a fotós csomagban előre meghatározott mennyiségben, ezeket retusálást követően a rendelkezésedre bocsátom digitálisan.

Számomra egy igazi szerelem a divatfotózás, emberábrázolás, portréfotózás, ezért a fotóim úgy készülnek, hogy ugyanolyan emlékezetesek legyenek, mint maga az ember, akiről a portré készült. Gyere üzleti portré fotózásra akár friss diplomás munkakeresőként, vagy tapasztalt üzletemberként, hogy utána magabiztosabban tudj megfordulni szakmai körökben. Évente egyszer érdemes friss sorozatot készítettni, hogy mindig ’up to date’ legyél, vagyis hogy nemcsak a legjobb, hanem mindig a legfrissebb arcodat mutathasd. A fotózást akár ajándékba is adhatod valakinek, ezzel hozzájárulva a sikeréhez, magabiztosságához.

Keress minket bizalommal, és mi megvalósítjuk elképzeléseidet!

Ne maradj le, kérj ajánlatot most!

Kattints a személyre szabott profi fotós megoldásokért.

Kattints ide
page_modul: cegesfotok
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.