Blog

Teszt Fotók Ajándékba

 Ki ne gondolkodott volna már el azon, hogy egy igazán profi képsorozattal lepi meg egy szerettét? Ha jobban meggondoljuk, rengeteg előnye származhat belőle az adott személynek: nagyobb önbizalomra tehet szert, egy remek élménnyel gazdagodik, illetve igazán előnyös képeken lehet megörökítve. Egy olyan fotózással, amikor minden a ‘modellről’ szól, megváltozhat az eredmény és az ott kapott ingerek és visszajelzések alapján az ember egész én képe. 

   A mai javarészt külsőségeken alapuló, rohanó világban mindenki szeret visszajelzéseket kapni. Ezt van, aki a közösségi hálón az őt követő emberektől várja, van, aki a párjától és bizonyára van olyan, aki önmagának szeretne megfelelni. 

   Ezt a fotózást ajándékba Bianka az édesanyjától kapta meglepetés gyanánt karácsonyra, ami a két ünnep közt le is zajlott, hisz az időpont már jó előre (négy héttel korábban) le volt egyeztetve. A fotózás menetéről és hangulatáról még a legismertebb közösségi felületen is áradozott, a retusált képek láttán pedig nagyon boldog volt. 

   Egy ilyen ajándéknak márpedig ez a célja, hogy boldog perceket okozzon.


Kapcsolódó képek
page_modul: blog
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.