Blog

Szülinapi Portfólió

Írtam már korábban arról, hogy milyen okokból kifolyólag szeretnének a legtöbben fotózásra jönni, már tudjátok milyen pozitív hatással lehet rátok és mennyire jó ajándék lehet egy általad szeretett személy számára.

   A sok profi modell fotózásos munka után most elhozok nektek egy izgalmasabb történetet motivációval a háttérben. Lilla két okból kifolyólag szeretett volna képeket magáról. Az egyik, hogy betöltötte a 25. életévét, a másik, hogy egy év tudatos étkezés és rendszeres mozgás segítségével teljesen formába hozta magát és ezt érthető módon, meg szerette volna örökíteni. A modellek világába is belekóstolna, ez szintén egy nomós ok volt, hogy portfóliót csináltatott magának. Mindemellett Lilla divattervezői babérokra is tör, így a saját maga által tervezett ruhákban is fotóztunk, ami mindenki számára különlegessé tette a munka menetét.

   Bár ez volt Lilla első fotózása, remekül vette az akadályt. Az elején kissé izgult, dehát ez természetes, azonban ez hamar teljesen elmúlt. A fotózás menete ilyenkor egy konzultációval kezdődik amikor megbeszéljük mik az elképzelései a megrendelőnek, ez esetben Lillának. Ilyenkor mindent egyeztetünk, ami biztosítja, hogy azt a végeredményt kapja, amire vágyik. A megbeszélt napon a stúdióban gyűlik össze a stáb a megadott időpontban, ekkor kezdődik a közös munka. A smink az első lépés, amit általában a haj követ majd az öltözés jön. Ezek után kezdődik el a képek gyártása, ami átöltözések és smink igazítások megszakítása mellett zajlik. Ezután a kész képeket retusáltan juttatom el hozzád.

    Ha te is hasonló vagy akár teljesen más okokból, de meg szeretnéd magadat örökíteni egy profi csapat közreműködésével, professzionális körülmények közt, ne habozz felkeresni és időpontot egyeztetni Velem. :)

Kapcsolódó képek
page_modul: blog
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.