Blog

Ruhák, melyek jól jöhetnek egy tesztfotózáson

   A fotózás során természetesen nagyon fontos lesz a sminked és a hajad, de érdemes kiemelt figyelmet szentelni a ruháknak is, hiszen a legjobb oldaláról szeretnénk bemutani az alakodat és olyan darabokban megörökíteni, amikben jól érzed magad és illik hozzád. A jelenleg választató modell fotó csomagok közt 2, 3 és 4 szettes fotózást is találsz, ami azt jelenti, hogy ennyiszer van alkalmad átöltözni a képekhez és megmutatni különböző oldalaidat. Mivel a portfólió és tesztfotózások alkalmával az esetek nagy részében a modell maga viszi a saját ruháit, amit közösen választunk ki a beállításnak megfelelően, szeretnék hasznos tippeket adni a szettek összekészítéséhez.


Négy főszabály, amit követned kell:


1. Minél több ruhadarabot és kiegészítőt hozol magaddal, annál könnyebb dolgunk lesz a legmegfelelőbb kiválasztásában.

2. A ruhák mérete legyen tökéletes rád, se a túl szűk, de a túl lezser ruhák nem mutatnak jól a képeken.

3. Hozd el a gardróbod kedvenc darabjait, azokat, amikben a legjobban érzed magad. Ha komfortosan tudsz mozogni a ruháidban a kamera előtt és nem izgulsz emiatt, az már félsiker.

4. A ruhákat és kiegészítőket mindig tiszta, ruhák esetében kivasalt állapotában hozd magaddal. Fotón érthető okokból kifolyólag a foltok és gyűrödések nem néznek ki jól.

 

   Színeket és mintákat illetően alapvetően a fekete-fehér-szürke és farmer skálán gondolkodj, de mindenképpen pakolj be pár színesebb, érdekesebb darabot is a kedvenceid közül. Amik sajnos biztosan nem fognak működni a képeken, azok a feliratok, flitterek, strasszok, apró, vibráló minták és a rikító színek.

 

A stúdiómban XS és S-es méretű női rukából kb. 100 szett is megtalálható, ami megkönnyíti a fotózást.

 

Bodogán Sándor

 

 

 

page_modul: blog
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.