Blog

Modellekhez Hasonlítva

Sokan szívesen kipróbálnák magukat egy profi fotós kamerája előtt, azonban a média által a profi modellekről sugallt tökéletes képek láttán azt gondolják, nem is érdemes próbálkozniuk, ők úgysem fognak tökéletesen kinézni sosem. Fontos azonban az a tény, hogy a modelleknek az a munkája, hogy szépek, tökéletesek legyenek, a fotózásokon profi stáb dolgozik azon, hogy tökéletes végeredmény szülessen. Sajnos ezáltal a kicsit hamis kép által sok nő küzd önértékelési zavarokkal, pedig erre semmi ok nincsen. Egy "hétköznapi" nő ugyanúgy lehet gyönyörű, lehetnek nagyszerű adottságai, és ami szintén fontos, lehet rendkívül fotogén. Amikor eljön valaki a fotózásra, gyakran maga sem gondolja, hogy a fotózás végére milyen fantasztikus képek születhetnek. Az önbizalom-hiányra, gátlásosságra tökéletes orvosság egy fotózás, ahol az alany megtapasztalhatja, milyen is egy fotózás, ahol ő van a középpontban. Kitti, pontosan ebben a cipőben járt, de végül úgy döntött ad egy esélyt a dolognak. Utólag pedig már így látja a dolgot: 

„Mindig is érdekelt mit tudna belőlem kihozni egy profi fotós, de sosem éreztem magamban elég ambíciót. Mivel most lesz a 25. születésnapom, valami maradandót szerettem volna, amire később is emlékezni fogok. Ahogy a legtöbb ember, én is azt gondoltam, hogy 'rólam nem lehet jó képet készíteni. Szerencsére erre sikerült rácáfolnod. Most először vettem részt ilyesmiben, jó érzés volt kilépni a komfortzónából és kipróbálni magam valami egészen új dologban. És persze az amatőr képeket profira cserélni :-) Ez egy pozitív visszaigazolás lehet mindazoknak a hétköznapi Nőknek, akik nincsenek megelégedve magukkal.„ 

Kapcsolódó képek
page_modul: blog
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.