Kismama Fotózás

   Kismamának lenni azt hiszem, a nők életében az egyik legcsodálatosabb dolog, amit átélhetnek. Érdekes és örömteli lehet napról-napra szemlélni a változásokat, amik egy új élet kezdeti fejlődését mutatják. Úgy gondolom ennek tudatában nem meglepő, hogy a kismamák szívesen készíttetnek profi képeket áldott állapotukról.

   Amilyen fontos mérföldkő ez egy nő életében, annyira nagy öröm később megmutatni a gyermeknek az erről az időszakról megörökített képeket, vagy esetleg idősebb korban a gyerekek kirepülése után nézegetni. Lilla közösségi oldalait régóta követem, és idővel személyes ismeretséget is kötöttünk. Négy éve ismertem meg őt, amikor a Visage ügynökségnek készítettem róla egy teszt sorozatot. Később a Boscolo hotelban dolgoztunk együtt egy másik fotózás kapcsán, innen tehát az ismeretség. Amikor megtudtam, hogy ő is  belépett ebbe a csodálatos időszakba, rögtön eszembe jutott, milyen klassz kismama fotózást csinálhatnánk vele. Mivel megkedveltem a közös munkák folyamán szimpatikus és kedves személyisége miatt, (ami egyébként szerintem igencsak fontos egy modell esetében) rögtön egyeztettük is a fotózás részleteit. 

   Ezúton is köszönöm a smink elkészítését Déri Laurának, a styling kivitelezését Macsi Barbarának, illetve a remek frizurát Militaru Viviennek. 

   Az elkészült képek nagy örömömre nagyon tetszettek Lillának, a fotózás is igazán jó hangulatban telt. Engedjétek meg, hogy a fotókon keresztül egy kis bepillantást engedjünk Nektek is ebbe az örömteli, valóban áldott állapotba. Ha éppen kismama vagy és Te is szeretnél magadról egy szuper pocakos fotózást, várom szeretettel megkeresésedet!

Modell: Tánczos Lilla @tanczoslilla
Smink Deri Laura @derilaura
Haj: Militaru Vivien @vivienmilitaru
Styling: Macsi Barbara @bbaarrbbii
Helyszín: @primestudio.budapest