Blog

Jó Pap Holtig Tanul

    Csodálatos dolog megörökíteni egy szép tájat, egy tárgyat, egy arcot vagy bármilyen életből merített pillanatot. Nem csoda, hogy ez sokak számára a hobbit, a hétköznapokból való menekülést jelenti. Ez rendben is van addig, amíg nem akar valaki profinak tűnni, amikor valójában nem az, és olyan munkákat kiadni a kezei közül mások pénzét elfogadva, ami nem arányos azzal. 

   Egy jó fotós sosem tartja magát elég jónak és mindig tovább képzi magát, hisz lépést kell tartani a konkurenciával. Ezeken a tényeken felbuzdulva indítottam el kezdő és középhaladó szinten lévő fotósoknak szóló képzéseim, melyek közül mindenki kiválaszthatja a neki tetsző és releváns témájú foglalkozást: a kezdő stúdió fotózás, a tárgyfotózás, a retus workshopok és a portfolió építős workshopok közül. 

   Foglalkozásaimon előnyben részesítem a kis létszámú foglalkozásokat, melyek családias hangulatban, jókedvűen zajlanak le. Ezen események keretein belül a résztvevők lehetőséget kapnak az általuk kiválasztott szegmensről a lehető legtöbb információt magukba szívni és szakszerű segítség mellett, kísérletezni profi eszközök és kiegészítők használatával. Ezek az alkalmak reggeltől késő délutánig tartanak, ami nagyon intenzív és átfogó tanulásra ad lehetőséget, mégis mindenki életébe belefér, azoknak is akik nem fotózásból élnek meg, csak fejlődni akarnak, hisz a kurzusok egy hétvégei napon zajlanak le. Az emberek, akik eljönnek hozzám különböző életkorúak, neműek mégis a fotózás szeretete közös vonás, így a jó hangulat biztosított. Ha megjött a kedvetek csiszolni a tudásotokat vagy csak kipróbálnátok magatokat és belekóstolnátok egy kicsit mélyebben a fotózás világába az alábbi linken megtalálhatjátok a közeljövőben aktuális workshopok időpontjait.


www.fotosworkshopok.hu

page_modul: blog
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.