Blog

Izgalmas, inspiráló beszélgetések gyűjteménye: Alkotók Egymás Közt Podcast

Rendkívül fontosnak tartom, hogy a képalkotás folyamatában ne csupán a technikai területek fejlesztésére, hanem a látókör szélesítésére és az inspirálódásra, lelki fejlődésre is nagy hangsúlyt fektessünk. Látom ennek pozitív hozadékait a saját pályámmal és alkotói munkásságommal összefüggésben is és örömmel követem nyomon ennek hatásait a tanulóim fejlődési útján is.

 

Honnan, kiktől is tanulhatnánk, inspirálódhatnák hatékonyabban, mint már sikeres és eredményes pályát befutott, figyelemfelkeltő alkotóktól, művészektől, szakemberektől?! Az ő tapasztalataik és személyes példáik valódi és kézzelfogható segítséget és egyben irányt is adhatnak nekünk a fejlődéshez.

  

Alkotók Egymás Közt Podcast

Az Alkotók Egymás közt Podcast sorozat első évadában azokat a számomra figyelemreméltó alkotókat, fotográfusokat és más, fotózáshoz, művészethez kapcsolódó szakmák képviselőit láttam vendégül, akik a saját területükön figyelemreméltó utat jártak be, gondolkodásuk előremutató, tapasztalataik hasznosak lehetnek a művészet és szűkebben a fotográfia iránt nyitott, érdeklődő hallgatók számára.

Vendégeim között megfordultak olyan neves fotográfusok, mint például Vancsó Zoltán, Galamb Tibor, Martin Wanda, Sivák Zsófi, Szecsődi Balázs, Földi Ádám, Kocsány Kornél vagy Pejkó Gergő. De izgalmas beszélgetésre invitáltam többek között Kiss Viktor festőművészt, Pálmai Angie kreatív rendezőt, Gyarmati Markust, a Visage Models Hungary ügyvezetőjét, Aszalós Péter pszichodráma tanárt vagy Szívós Sándor nemzetközileg is elismert digitech szakembert is.

A sorozat olykor vicces, olykor kifejezetten mély beszélgetéseket tartalmazó részei érdekesek lehetnek mindenki számára, aki szeretne izgalmas történeteket és tapasztalatokat hallani, szeretné az önmagában rejlő alkotóművész látásmódját fejleszteni, vagy csak szívesen töltene el egy délutánt azzal, hogy beszélgetéseket hallgasson meg olyan személyekkel, akik valóban izgalmas életútjukat, tapasztalataikat, nézőpontjaikat osztják meg velünk, a lehető legnagyobb őszinteséggel.

 

Podcast

Így készült

Bár elsőre talán nem is tűnik olyan bonyolultnak mikrofonban beszélgetni, de egy podcast felvételéhez igencsak komoly felkészültségre és technikai berendezésekre van szükség ahhoz, hogy a végeredmény valóban professzionális lehessen. Emellett számomra nagy kihívást jelentett a saját komfortzónám elhagyása is a visszahallgatható formában való beszélgetésekkel.

És bár a végeredmény sok esetben biztosan nem tökéletes, a saját fejlődési utam fontos részének tartom ennek a sorozatnak az elkészítését. Innen is köszönöm Szabó Zolinak, hogy segítségemre volt a hangtechnika beállításában és lehetővé tette, hogy az adások mindenki számára élvezhető, profi hangzásban jöhessenek létre.

A podcast sorozat mindenki számára elérhető a nagyobb podcast platformokon, a youtube-on és a fotosworkshopok.hu weboldalán is.

Jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok hozzá mindenkinek.

page_modul: blog
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.