Fotósorozat a 16 éves Lilláról

Nemrégiben egy csodás fiatal hölgyről volt szerencsém fotósorozatot készíteni.

 

Lilla 16 éves, most bontogatja szárnyait, és mivel érdeklődik a modellkedés iránt, szülei meglepték egy profi fotósorozattal a születésnapjára.

 

Maga a fotózás 5 órán át tartott, és két különböző smink is készült Rajó Zita profi sminkes kezei által.

 

Mint szinte minden esetben, mikor kiskorút fotózok, most is jelen volt a fotózás alatt modellem anyukája, akinek visszajelzése alapján Lilla a nálunk töltött idő alatt „valóban egy életre szóló élménnyel, pozitív tapasztalattal és gyönyörű képekkel lett gazdagabb.”


Itt tartom fontosnak megjegyezni, hogy fiatal lányok esetében az átlagosnál is sokkal fontosabb, hogy a fotózás oldott hangulatban, de mégis professzionálisan és minden segítséget biztosítva történjen. Érdemes ehhez minden esetben valóban profi fotóst választani, hisz egy rossz első élmény ebben a sebezhető időszakban akár egy életre elveheti a kedvét, még az egyébként tehetséges, alkalmas és ígéretes modell jelölteknek is.

 

És hogy hogy érezte magát Lilla a fotózáson? Ezt ő maga meséli el:

Már egy ideje érdekel a modellek világa, így a 16. születésnapomra a szüleim egy ajándék fotózással leptek meg. Először próbáltam ki magam profi kamerák előtt, így izgalommal teli várakozással és készülődéssel telt a következő másfél hét, míg elérkezett a nagy nap. A kezdeti izgalom ellenére Sándor és Zita jókedve, közvetlensége és profizmusa minden korábbi félelmet elfeledtette, gyorsan belerázódtam a fotózásba. Egy nagyon barátságos és vidám napot töltöttünk együtt, azóta is szívesen idézem fel a pillanatokat. Rengeteg figyelmet, segítséget, jótanácsot kaptam és a nap folyamán olyan fotók készültek, amilyenekre mindig is vágytam. Most már sokkal bátrabban és magabiztosabban fogom felkeresni az ügynökségeket és alig várom a következő fotózást. :)”

Lilla


Köszönöm, hogy engem választottatok, remek fotózás volt. A Lilláról készült képek pedig szerintem önmagukért beszélnek!

 

Ha pedig Te is kedvet kaptál egy szuper fotózáshoz, vagy valamelyik szerettedet lepnéd meg egy maradandó élménnyel, ide kattintva kiválaszthatod, és rögtön meg is rendelheted a számodra legjobban tetsző, igényeidnek leginkább megfelelő csomagot!

 

Bodogán Sándor

16 éves Lilla

16 éves Lilla

16 éves Lilla

16 éves Lilla

16 éves Lilla

16 éves Lilla

16 éves Lilla

16 éves Lilla

img-6401v2.jpg