Esküvős divatfotózás workshop 2018.04.22

Talán már találkoztatok itt a weboldalon vagy instagramon a workshopjaimmal, amelyeket hétvégente tartok. Ezen alkalmakon törekszem a családias hangulatra, figyelmet szentelek mind az elméleti, mind a gyakorlati tudás elsajátítására. 

   Mindez így történt az április 22-ei napon is, amikor is esküvői divatfotózásos workshopot tartottam az érdeklődöknek a Prime Studióban. Ez portfólió, tudás és tapasztalat gyűjtés szempontjából is hasznos volt a jelenlévőknek. A szokásostól eltérően teljes mértékben reprodukáltunk egy divatfotózást, melyen az esküvői ruhák álltak a főszerepben. Az előbb említett ruhakölteményeket Kaposi Judit esküvői ruha tervező és stylist biztosította a fotózásra, aki egyébként a  workshopon magán is részt vett stylistként. Hazai és nemzetközi divatprojektekben való személyes részvétele mellett munkáival is jelen van ezeken a piacokon. A sminket és a frizurát Galambos Eszter és csapata készítette. Galambos Eszter tíz éves tapasztalata és neve a szakmában garancia a megfelelő esküvői sminkre. Szépségterapeuta és a fent említett sminkes tevékenységei mellett a Bridal Beauty Agency alapítója. A modell Fruzsi volt, aki több éves tapasztalattal rendelkezik a szakmában, amivel hozzájárult a tökéletes képek elkészültéhez. 

   A workshop keretein belül így végülis nem csak pusztán a fotózásba, de kissé a másik három szakma rejtelmeibe is bevezettük a résztvevőket. Olyan dolgokat tudhattak meg első kézből, amik mindenképpen hasznosak egy fotózni vágyó ember személyes fejlődése szempontjából. Ilyenek például az előkészületekkel kapcsolatos kérdések, a modellek életéről és a velük kapcsolatos sztereotípiákról is megtudhattak egyet, s mást, illetve a stylist és a sminkes is tudott olyat mondani, ami elengedhetetlen egy fotózás menetének megkönnyítéséhez.

   Összességében tehát ezen a workshopon nem az ifjú pár beállításának hogyanjában merült ki a tudás, amelyet igyekeztem átadni, hanem valós információkat kaptak a résztvevők, hiteles személyektől. Az esküvőis divatfotós workshopon és is csináltam pár képet, fogadjátok szeretettel. Ha tanulni szeretnétek, az újabb workshopokról az alábbi oldalon találtok bővebb információt. www.fotosworkshopok.hu 

modell: @fruzsina__toth
ruha és styling: @jkaposistyle
smink: @esztergalambos @bridalbeautyhu
haj: @tresotimi @bridalbeautyhu
helyszín: @primestudio.budapest
@fotosworkshopok.hu