Blog

Csepelyi Adriennt fotóztam a Prime Stúdióban

A közelmúltban volt szerencsém megismerkedni Csepelyi Adrienn Junior Prima-díjas újságírónővel, a Belemenés című könyv írónőjével és egy fantasztikus hangulatú fotózás keretén belül készítettünk képeket róla a stúdióban.

Ennek következményeképpen pedig nem csak izgalmas fotók születtek, de egy csodálatos élménybeszámoló is.

És hogy miért osztom ezt most meg veletek? Hát azért, mert sok olyan eset van az életben, mikor csupán néhány őszinte, kedves szó igazán magasra tud emelni. És ez pontosan az az eset.

 

Adrienn így vélekedett a közös munkánkról: 

Közelíteni valakihez egy fényképezőgéppel sokféleképpen lehet. Bodogán Sándor Photography első, határozott, mégis vigyázó mozdulata elég volt ahhoz, hogy tudjam: valami olyasmit fog megmutatni belőlem, amit eddig még senki.

Sanyinak volt egy elképzelése az arcomról – látott benne valamit, amit még én se láttam. Most már látom: úgy van rajta minden szabálytalanságom az elkészült képeken, hogy közben az a mélységes béke és hála is látszik, amivel az utóbbi évek hányattatásai óta magam felé fordulok. Hogy szeretem, aki lettem, akár fesztiválozós-nyúzottan, kialvatlanul, ahogyan a stúdióba érkeztem, akár Nagypán Henrietta sminkes megnyugtató-finom ecsetvonásai után.

Szeretem, hogy ott a szememben a mélység, de közben Sanyi elkapta azt a váratlan eufóriát, amit csak a szerelem képes odacsempészni, ami annyira friss, hogy még te is alig mered hinni.

Életem egyik legkülönlegesebb pillanatában készültek ezek a képek (mutatom majd a többit is, csak ez a legsokatmondóbb, azt hiszem), és nem tudom elképzelni méltóbb megörökítését, mint ami Sanyi őrületesen expresszív, mégis leheletfinom, érzékeny munkája nyomán megszületett.”

És az elkészült képek:

page_modul: blog
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.