A várandósan is gyönyörű nő

A kismama fotózás célja számomra: bemutatni a várandósan is gyönyörű nőt!

 

A várandósság érthető módon minden nő életének fontos időszaka, egy örökké szóló és nagy volumenű változás, amit szerintem kár nem megörökíteni.

 

Férfi lévén nyilván sosem fogom átélni a terhességet, de ettől még maximálisan értem és érzem a helyzet jelentőségét. A kismama fotózásokon szerzett tapasztalataim szerint nem csak a test, de a lélek is nagy változáson megy keresztül ilyenkor, és ezt a meghatározó periódust szeretem a maga valóságában megmutatni az általam készített képeken. Én úgy látom, hogy a nő babával a pocakjában is nő, így ahhoz, hogy gyönyörű legyen egy fényképen, nincs feltétlenül szükség hangulatfokozó eszközökre, mesterséges érzékenyítő hatásokra.

 

Sok szeretettel várok minden olyan kismamát, aki elrugaszkodva a mostani standardtól, letisztult, ízléses, a valóság tökéletességét reálisan bemutató képeket lapozgatva szeretne visszagondolni erre a nagyszerű időszakra!

 

A kismama fotózások során az én célom sosem a cukiságfaktor kimaxolása, vagy nagyon megkomponált (mesterkélt) képi világok megteremtése, sokkal inkább az, hogy bemutassam a csupasz, önmagában is lenyűgöző valóságot, szép és letisztult, érzékletes képeken örökítsem meg a világ egyik legcsodálatosabb állapotának jelentőségteljes pillanatait.

 

Hogy hogyan kell ezt elképzelni?

 

Ahelyett, hogy körbe írnám, szerintem szemléletesebb, ha megmutatom! Nem is olyan régen volt szerencsém elkészíteni Szikszai Johanna kismama fotóit, illetve néhány éve Tánczos Lilláról is készítettem fotókat terhessége idején. Ezek a képek szépen tükrözik, milyen az én látásmódom ebben a kérdésben. 

 

A kismama fotózásokhoz tökéletes teret biztosít a Prime stúdió, ahol tágas smink szoba, nagy tér, sok féle háttér és koncepció lehetőség, valamint minden szükséges felszerelés és eszköz rendelkezésre áll ahhoz, hogy a fotózás minden kismama számára professzionális, eredményes folyamat, és egyben nagyszerű élmény is lehessen. Persze, igény esetén akár szabadtéri fotózásra, vagy egyéb más koncepcióra is kapható vagyok, de ennek részleteit minden esetben pontosan konkretizálnunk kell, a külső helyszíni fotózás részemről is nagyobb előkészületet, pontosabb tervezést kíván meg.

 

A fotózások alkalmával minden esetben profi sminkes van segítségünkre, ezt az ár már magában foglalja és mivel sminkesünk a fodrászatban is jártas, a frizurát is elkészíti a fotózáshoz. Ha szívesen vennéd igénybe stylist segítségét is a megfelelő szettek összeállításában, erre is tudunk külön térítés ellenében lehetőséget biztosítani.

 

Ha Te is az én látásmódomhoz hasonló koncepciót képzeltél el az albumban, letisztult, szép, de közben kifejező képekre vágysz magadról, amik méltóan örökítik meg a várandósságodat, keress bizalommal és én szívesen segítek Neked abban, hogy a végeredmény az elképzeléseidnek megfelelően születhessen meg!

 

A fotózásra vonatkozó csomagajánlatok árait ezen a linken éred el:

https://www.bodogansandor.hu/arak

 

Fontos!

 

A kismama fotók ideális elkészülési ideje tapasztalatom szerint a 3. trimeszter első felében, de legkésőbb a 36. héten van, mert ilyenkor a pocak már biztosan látványos, azonban még jó eséllyel nem kezdődik meg a szülés előtti vizesedés. Kérlek, hogy korán, de lehetőleg a számodra ideális fotózási idő előtt legalább 3-4 héttel vegyük fel a kapcsolatot és egyeztessük a részleteket, mert az időbeosztásunk összehangolása fontos, és szeretném, ha minden elképzelésed kapkodásmentesen és flottul megvalósulhatna.

 

Bodogán Sándor

 

kismama fotózás

kismama fotózás

kismama fotózás

kismama fotózás

img-2973web.jpg

img-4171web.jpg

img-3821web.jpg

img-3676web.jpg

 

img-4051web.jpg

img-3240web.jpg