Blog

Az önelfogadás napja

Renáta és az Ő története

 
 
"2019.10.29. hivatalosan is az önelfogadás napja lett!
 
Na nem nemzetközi szinten vagy magyar viszonylatban, csakis számomra. Azon az esős, hideg napon úgy indultam el otthonról a Boráros térre, hogy igenis szeretem magam és azt ahogy kinézek.
 
Hosszú és rögös volt ez az út, őszintén szólva.
 
Nyilván nem a Borárosig, hiszen az legrosszabb esetben is megvan másfél óra alatt tömegközlekedéssel! Az éveken át tartó önmarcangolásra gondolok, a mindennap megvívott csatákra az anorexiával, majd később az ortorexiával Budapest szinte összes edzőtermének hálójában. A hosszú évek alatt volt, amikor "ők" nyertek, volt, amikor Én. A vesztes csaták után sokszor hetekig nem néztem tükörbe, egyrészt a szégyenérzet miatt, hogy ismét elbuktam, másrészt ki kíváncsi erre a pisze orra, erre a széles arccsontra és arra a borzalmas "farkasfogra" mint, ami nekem van?!
 
Azon a keddi napon, október 29-én, 29 év után nem pusztán egy csatát nyertem meg, hanem végleg a háborút.
 
Ennek állít emléket ez a gyönyörű fotósorozat, mely Bodogán Sándor és Déri Laura nélkül nem jöhetett volna létre. Köszönöm a barátságos és emberséges közeget, amellyel fogadtak és természetesen a csodálatos képekért is hála, amelyekre nem csak ma vagy holnap, de majd 50 év múlva is büszke lehetek."
 
Renáta
 
 

Makeup: Déri Laura

Modell: Renáta

Fotós: Bodogán Sándor

 

 

Kapcsolódó képek
page_modul: blog
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.