A profi fotózás maradandó élmény és remek ajándék

Ramóna 28 éves lett, és erre a jeles alkalomra egy profi fotózást kapott ajándékba a szeretteitől. Engem ért az a megtiszteltetés, hogy megörökíthettem Őt ebből az apropóból kifolyólag, és ahogyan az elkészült fotókat nézegettem, és visszagondoltam a fotózásra, az jutott eszembe, hogy minden nőnek ki kellene próbálnia, át kellene élnie egy profi fotózás élményét, egy olyan napot, ami csak róla szól!

Nem csak azért, mert egy ilyen alkalom hűen adja vissza a beauty szakma életérzését, de azért is, mert ilyenkor minden nő teljesen ki tud teljesedni, és a végeredményként született képek megmutatják, mennyire szép is valójában.

 

A gondolataimat aztán alátámasztotta Ramóna üzenete is, amit később, a fotózás után küldött nekem. Kérésemre beleegyezett, hogy ebben a cikkben megosszam, amit nekem írt:

„Szerintem nincs a Földön olyan, aki nálam jobban tartott volna attól, hogy más fotózzon. De már Zita is, aki sminkelt, olyan kedves volt és oldotta bennem a feszültséget.

Aztán az elején tartott mini oktatás volt az, ami aztàn teljesen segített átlendíteni. A képek, amiket készítettél rólam még nyersen is olyanok, hogy a szám tátva maradt….és nem csak az enyém. Ja, ráadásul már aznap este válogathattam ugye. 

Szóval nagyon köszönök Nektek mindent! ❤️"

 

 

Néhányszor tapasztalom, hogy még a profi modellek körében is sokan küzdenek súlyos önbizalom hiánnyal, pedig számomra mindenki, akit fotózok gyönyörű a maga egyéni módján. Eddig minden nő, aki valaha a fényképezőgépem előtt állt rendelkezett valami olyan különleges vonással, egyedi jellegzetességgel vagy kisugárzással, ami inspirálni tudott engem arra, hogy a képek segítségével ezt hűen és kifejezően be tudjam mutatni. Úgy tapasztaltam, hogy egy olyan fotózás, mely a szépség bemutatására koncentrál, sok esetben segíthet a negatív érzéseket leküzdeni.

Ráadásul a modell szakmát és úgy egyébként az egész szépségipar világát meglehetősen nagy titokzatosság övezi, a legtöbb kislány - de ha jól sejtem sok felnőtt nő is - szájtátva nézi a képeken szereplő modell lányokat és vágyakozva gondol arra, hogy bárcsak bekukkanthatna, akár csak egy pillanatra is a kulisszák mögé. Szerintem ezeknek a vágyakozó kislány tekinteteknek a gazdái gyakran nem is mernek arra gondolni, hogy egy profi fotózáson részt venni számukra is elérhető lehetőség, és ennek során nem csak távolról figyelhetik, de konkrétan bele is kóstolhatnak a modell szakma életérzésébe!

Profi sminkes, profi haj, célirányos öltöztetés, majd következik a fotózás, ahol segítek megtalálni a legszebb pózokat! Közben igazítunk a hajon és a sminken, kipróbálunk több beállítást igény szerint, pontosan úgy, mint ha szakmabelivel dolgoznék, így az élmény a modell fotózások valóságát tükrözi és a végeredmény egy olyan fotósorozat lehet, ahol a kamera előtt álló civil modell önmaga fog visszaköszönni

Fontos tudni, hogy én minden fotózásra ugyanolyan lelkesedéssel készülök, és akkor is nagy figyelmet szentelek a modellemre, ha ő nem szakmabeli nő vagy férfi, és akkor is, amikor egy tapasztalt és sikeres modellt fotózok.

A felkészülés nagyon fontos ahhoz, hogy a fotózás tényleg profin történjen, de természetesen ebben is számíthatnak rám azok, akikkel együtt dolgozom. Hogy pontosan hogyan kell ezt elképzelni, arról itt olvashatsz bővebben:

 

< HOGYAN ÉRDEMES FELKÉSZÜLNI EGY FOTÓZÁSRA? >

 

Ha Téged is lázba hoz ez a lehetőség, vagy ismersz olyat, akinek nagy örömöt szerezhetnél egy ilyen életre szóló élménnyel, jelentkezz és segítek megvalósítani az álmot!

De addig is, csak úgy itt hagyom Ramóna szülinapi képeit!

 

Bodogán Sándor

 

28 éves fotómodell

28 éves fotómodell

28 éves fotómodell

28 éves fotómodell

28 éves fotómodell