Blog

A legjobb ajándék 18. szülinapra

Dorka Nyíregyházáról érkezett, 18. szülinapjára kapta ajándékba a fotózást a szüleitől. A fotózásra a testvére kisérte el, aki segítette, támogatta és biztatta. Bár általában nem előnyös, ha a modellen és a fotóson kívül van még valaki a stúdióban, hiszen feszélyezni a modellt, most kifejezetten jó hatással volt Dorkára testvére jelenléte.

 

A szülők Coco csomagot választották, mely 10 retusált képet tartalmaz, így sok arcát tudta megmutatni a kamerának. Ez volt élete első fotózása és profikat meghazudtoló módon pózolt. Az elején ugyan kicsit izgult, de az első két szekció végére, a készült képeket látva elszállt az izgalom, és csak a „feladatra" tudott koncentrálni. Az átadott képektől pedig végképp nagyon boldog volt. Az esetek nagy részben egyébként ez a jellemző, maximum fél óra, és a kezdeti izgalom elmúlik.

 

A fotózás során elbeszélgettünk Dorkáékkal, és felmerült, hogy talán van, aki azért nem mer jelentkezni egy ilyen fotózásra, mert fél, hogy az ő képei is megjelennek a fotós weboldalán. Nos, biztosíthatok mindenkit, hogy nálam ilyen nem fordulhat elő. Csakis olyan sorozatok jelennek meg a weboldalamon, és más internetes felületeimen, amikhez a modell előzetes hozzájárulását adta. Gyertek, próbáljátok ki magatokat Ti is profi körülmények között, aggodalmak nélkül!

 

 

Íme néhány kép a sorozatból:

 

Kapcsolódó képek
page_modul: blog
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.