Blog

A 3 legfontosabb ok, amiért egy profi fotózás a legszebb ajándék karácsonyra

   
   Gondolkoztál már azon, hogy egy profi képsorozattal lepd meg magad vagy a szeretteidet karácsonyra? Esetleg hogy karácsonyi ajándékot készíts a családodnak az elkészült fotókból? Itt a lehetőség, hogy idén a legemlékezetesebb ajándék kerüljön a karácsonyfa alá!

   Amellett, hogy ezért a csodás ajándékért nem kell a plázákat járnod, a fotózás remek lehetőséget ad a minőségi fotók büszke nézegetésére és egy örök élménnyel való gazdagodásra az alábbi fontos szempontok szem előtt tartásával:

 

1. Értékálló befektetés

   A legfontosabb és elsőszámú ok az, hogy az általam készített fotók garantáltan, hosszú éveken és több generáción át is folyamatosan kamatoznak, hiszen érték- és időtálló tulajdonsággal bírnak. Ha belegondolsz, a mai világban nincs túl sok olyan ajándék, amelyet ha most megvásárolsz karácsonyra, garantáltan többet fog érni 15 év múlva. A portré fotók pedig pontosan ilyenek.

   Az egyik korábbi modellem, Renáta például így vélekedett a közös fotózásunkról:

“Köszönöm a barátságos és emberséges közeget, amellyel fogadtak és természetesen a csodálatos képekért is hála, amelyekre nem csak ma vagy holnap, de majd 50 év múlva is büszke lehetek.”

 

2. Emocionális értékkel bír

   A fotózás az emlékek életben tartásának egyik legjobb technikája, hiszen ezáltal képes leszel átadni számos formában egy megfizethetetlen élményt a családodnak, a gyermekeidnek és akár azok gyermekeinek is. Végül is az adott pillanathoz csak egy kép segítségével tudunk visszautazni az időben. Számomra egy igazi szerelem a divatfotózás, emberábrázolás, portréfotózás, ezért a fotóim úgy készülnek, hogy ugyanolyan emlékezetesek legyenek, mint maga az ember, akiről a portré készült.

 

3. Segíthetsz mások vagy a saját önbizalmad növelésében

   Az idei évben jobban bezárkóztunk, kevesebbet érintkeztünk másokkal, így kevesebb visszajelzést is kaphattunk a javarészt külsőségeken alapuló világunkban. Az is előfordulhat, hogy a kelleténél jobban sugallta eközben a közösségi média számunkra a tökéletes emberek egyébként hamiskás képét, így sokaknál felléphetett az az érzés, hogy nem elég jók, ezért önbizalom-hiányosak, gátlásosak lettek.

   Azt gondolom, hogy ezekre tökéletes orvosság lehet egy fotózás, ahol megtapasztalhatod, milyen is, amikor csak te vagy a középpontban, amikor azt érezheted, hogy te vagy a legszebb a világon. A fotózás alkalmával ugyanis minden a modellről szól, megváltozhat a végeredmény és a fotózás alatt kapott ingerek, visszajelzések alapján az ember egész énképe.

 

   Kitti pontosan ilyen önbizalom problémákkal küzdött, így tőle szeretnék idézni a fotózáson szerzett élményeiről:


   "Ahogy a legtöbb ember, én is azt gondoltam, hogy rólam nem lehet jó képet készíteni. Szerencsére erre sikerült rácáfolnod. Most először vettem részt ilyesmiben, jó érzés volt kilépni a komfortzónából és kipróbálni magam valami egészen új dologban. És persze az amatőr képeket profira cserélni. Ez egy pozitív visszaigazolás lehet mindazoknak a hétköznapi Nőknek, akik nincsenek megelégedve magukkal."

 

Az elérhető modell fotó csomagjaimat ezen a linken találod:

Fotózás árak

 

Ajándék kupon:

Fotózás ajándékba

 

 

A kapcsolatot pedig ide kattintva tudod felvenni velem.

 

Bodogán Sándor

page_modul: blog
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.